-->

Kısa Afrika Tarihi Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kısa Afrika Tarihi kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kısa Afrika Tarihi kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kısa Afrika Tarihi kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Charles Darwin, 1871 yılında kaleme aldığı insanın Türeyişi adlı kitabında Afrika’nın “insanlığın beşiği” olduğunu söylediğinde Avrupa’da yer yerinden oynadı. Avrupalıların “üstün olma” söylemlerine gölge düşüren bu iddia 1950’lerden sonra yapılan araştırmalarla doğrulandı. Dünya üzerindeki kara alanının beşte birinden daha büyük bir alanı kaplayan, elli dört egemen devletiyle şaşırtıcı bollukta farklı insan, etnik yapı, toplum ve din sergileyen Afrika aynı zamanda, bu şanslı yapısına rağmen tarih boyunca dünyada en fazla acı, açlık, hastalık ve ölümün yaşandığı kıta oldu. Kısa Afrika Tarihi, tarihöncesi Afrika’da insanlığın doğuşundan 2011’deki Arap Baharı’na kadar bu muazzam kıtanın tarihine öz bir giriş sunuyor. İnsan ırkının kökenlerinden yola çıkıp taş devri sürecini ana başlıklar altında topluyor, Arap varlığının ve Müslüman devletlerin Sahra ötesi ticaretinin önemini vurguluyor ve Avrupalılar kıtaya akın etmeden önceki ulus devletlerin ve krallıkların tarihini ele alıyor. Köle ticareti, Sahra altı Afrika’nın Avrupalılar tarafından iflgal edilip sömürgeleştirilmesi, “Afrika Talan›” ve nihayetinde bu sömürge düzeninden kurtulmak için verilen acı ve zorlu mücadeleleri ustalıkla anlatan Kerr kitabın sonunda yirmi birinci yüzyıl Afrika’sı için bir değerlendirmede bulunuyor. 

***** Kısa Afrika Tarihi kitabını için satın alma linkleri:
Kısa Afrika Tarihi kitabını satın al

***** Kısa Afrika Tarihi indirme linkleri:
Kısa Afrika Tarihi kitabını PDF İndir
Kısa Afrika Tarihi kitabını ePub İndir
Kısa Afrika Tarihi kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kısa Afrika Tarihi kitabını ele aldık. Kısa Afrika Tarihi kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kısa Afrika Tarihi kitabının yazarı, Kısa Afrika Tarihi kitabının fiyatı ve Kısa Afrika Tarihi yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kısa Afrika Tarihi kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kısa Afrika Tarihi kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kısa Afrika Tarihi kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kısa Afrika Tarihi kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU