-->

Limit 1.Cilt Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Limit 1.Cilt kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Limit 1.Cilt kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Limit 1.Cilt kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Mizuki Konno sıradan bir lise son sınıf öğrencisi ve kendi yaşındaki diğer pek çokları gibi üniversiteye hazırlanmakta. Okulun en gözde kişiliklerinden biri olmasa da Mizuki’nin, arkadaşları arasında popüler ve sınıfının gıptayla bakılan öğrencilerinden biri olduğunu söylemek mümkün.   Aslında kötü biri de değil Mizuki ama zaman zaman, çevresindekilere tepeden bakan tavırlarla yaklaşabiliyor. Okul başarısı açısından onunla benzer konumda bulunan ancak sosyal ilişkileri daha zayıf olanlarsa bu durum karşısında pek de memnun değiller.   Mizuki ve arkadaşları, sınıfça çıktıkları bir gezi sırasında ciddi bir kaza geçirdiler ve öğrencilerden büyük kısmı öldü. Geride sadece 5 kişi kaldı ve onlar da hem yaralı hem de vahşi doğanın ortasında bir başlarına kalmış durumdalar. Ayrıca birbirlerinden de nefret ediyorlar ve bir yandan hayatta kalmaya devam ederken bir yandan da diğerleri üzerinde kendi tahakkümlerini kurma çabasındalar.   Artık yeni bir düzen geçerli ve bundan böyle, eski zamanların kuralları işe yaramayacak!   Limit, bir grup gencin yaşadığı zorlu hayatta kalma mücadelesinin hikâyesi!

***** Limit 1.Cilt kitabını için satın alma linkleri:
Limit 1.Cilt kitabını satın al

***** Limit 1.Cilt indirme linkleri:
Limit 1.Cilt kitabını PDF İndir
Limit 1.Cilt kitabını ePub İndir
Limit 1.Cilt kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Limit 1.Cilt kitabını ele aldık. Limit 1.Cilt kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Limit 1.Cilt kitabının yazarı, Limit 1.Cilt kitabının fiyatı ve Limit 1.Cilt yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Limit 1.Cilt kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Limit 1.Cilt kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Limit 1.Cilt kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Limit 1.Cilt kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

2 Yorum :

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU