-->

Marx Okumak Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Marx Okumak kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Marx Okumak kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Marx Okumak kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bu kitapta sunulan felsefi okuma, Marx ile Platon, Descartes ve Hegel arasında üretken olabilecek kısa devreler sunmak üzere şekilleniyor: Kapitalist mağarada Platoncu Marx, öznellik düşmanlarına öznelliği savunan Kartezyen Marx, emek temelinde özilişkisel bir olumsuzluk gören Hegelci Marx bir araya geliyor. Günümüzün önemli Marksist düşünürlerinden Žižek, Agon ve Hamza, cesur bir felsefi hamleyle Marx ı yeni bir özgürleşme siyasetine zemin sunabilecek tarzda yeniden yorumluyorlar. Sonuçta, parçacık fiziğinden güncel siyasi eğilimlere uzanan bir turla kapitalizmin içinde bulunduğu krize farklı bir yaklaşım getiren muhayyel, yaratıcı ve deneysel bir okuma çıkıyor karşımıza. 'Çok yerinde bir zamanlamayla kaleme alınmış bu eserde yazarlar, alışılagelmiş şekilde Hegel eleştirisi üzerinden Marx ı anlama yaklaşımını tersine çeviriyor, işe Marx tan başlayıp sonra Hegel e dönüyorlar. Önümüze yepyeni bir entelektüel ufuk açıyorlar.' Kojin Karatani Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Marx Okumak kitabını için satın alma linkleri:
Marx Okumak kitabını satın al

***** Marx Okumak indirme linkleri:
Marx Okumak kitabını PDF İndir
Marx Okumak kitabını ePub İndir
Marx Okumak kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Marx Okumak kitabını ele aldık. Marx Okumak kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Marx Okumak kitabının yazarı, Marx Okumak kitabının fiyatı ve Marx Okumak yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Marx Okumak kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Marx Okumak kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Marx Okumak kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Marx Okumak kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU