-->

O Kaybetti'deki O Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün O Kaybetti'deki O kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. O Kaybetti'deki O kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

O Kaybetti'deki O kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Hâlbuki bırakıp gitse ve kız arkadaşlarıyla dertleşse "boş ver, be gülüm, sen iyisin. Bırak gitsin, o kaybetti."Diye onu tesellî ederlerdi."O kaybetti." Lâfı da tam mânâsıyla züğürt tesellisiydi gerçi. İnsan kaybetmek ister mi, lâf işte. Kaybedilenlerin(!) Vazgeçilmezi olmuş bir kere. Her neyse de, varsın o beni kaybetti bilsindi. Bir müddet ağlar netîcede düzelirdi belki...

***** O Kaybetti'deki O kitabını için satın alma linkleri:
O Kaybetti'deki O kitabını satın al

***** O Kaybetti'deki O indirme linkleri:
O Kaybetti'deki O kitabını PDF İndir
O Kaybetti'deki O kitabını ePub İndir
O Kaybetti'deki O kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün O Kaybetti'deki O kitabını ele aldık. O Kaybetti'deki O kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda O Kaybetti'deki O kitabının yazarı, O Kaybetti'deki O kitabının fiyatı ve O Kaybetti'deki O yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız O Kaybetti'deki O kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece O Kaybetti'deki O kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz O Kaybetti'deki O kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. O Kaybetti'deki O kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU