-->

Ru Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Ru kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Ru kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Ru kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
… Her yer ansızın değişmiş karanlık yerini açık güneşli bir havaya bırakmıştı. Az önceki sıkıntıları ortadan kalkmıştı. Artık annesine yaklaşabiliyordu. İçini mutlulukla karışık bir huzur kaplamaya başlamıştı. Belki de annenin yapılacak en basit tanımıydı bu; mutlulukla karışık bir huzur. … Gecekonduların bitiği yerde büyük, şato benzeri bir bina göğe doğru yükseliyordu. Bu bina hiç yabancı değildi. En sonunda tamdık bir yer bulmuştu galiba. Burası Rüya Araştırmaları Enstitüsüydü. Koşarak enstitüden içeri girdi. Girişten hemen sonra yukarı doğru bir merdivenin uzandığını gördü. … Merdivenin sonu büyük bir salona açılıyordu. Bu salonda bir insan çemberi vardı. Bu insanlar sarı ceket beyaz pantolon giymişlerdi ve hepsinin elinde bir meşale vardı. Hepsi çemberin içine değil dışına doğru dönmüşlerdi. Bir tören olmalıydı yaptıkları. Bu insan çemberinin ortasında bir yatak vardı. Uzaklıktan kim olduğu belli olmasa da yatakta birinin yattığı belliydi. Çemberdeki insanlar şarkıya benzer bir şeyi, anlaşılmaz bir dilde, hep bir ağızdan söyleyerek yavaş yavaş yatağın etrafında dönüyorlardı.

***** Ru kitabını için satın alma linkleri:
Ru kitabını satın al

***** Ru indirme linkleri:
Ru kitabını PDF İndir
Ru kitabını ePub İndir
Ru kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Ru kitabını ele aldık. Ru kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Ru kitabının yazarı, Ru kitabının fiyatı ve Ru yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Ru kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Ru kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Ru kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Ru kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU