-->

Rüzgara Dokunmak Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Rüzgara Dokunmak kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Rüzgara Dokunmak kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Rüzgara Dokunmak kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Siz her şeyi geride bıraktığınızı düşünmenize rağmen, geçmişin izlerinden kaçmak ne kadar mümkün? Rüzgâr Ulu, asistan doktor olarak çalıştığı hastanede sıradan bir hayat süren genç bir kadındır. Ta ki kapısının önünde, birtakım saplantılı aşk notları bulana dek… Bu korkunç notlarla beraber zihnine şüphenin ilk tohumu düşer ve geçmişin kirli izlerinin peşini bırakmadığını fark eder. Mavi Gece den tanıdığımız Emir ve Gece nin de yer aldığı romanda Rüzgâr artık ılık bir melteme değil, fırtınaya dönüşmek zorundadır. Peki, Mavi Gece nin Tuna sı bu fırtınanın oluşumunda nasıl bir rol oynayacaktır? Bu kitapta kendi kaderini şiddete teslim etmeyen güçlü bir kadının hikâyesini okuyacaksınız. 'Birine sıkıca sarılmak canını acıtmadığında güzeldir. Kemikleri kıran sevgi, artık sevgi değil, sevgiye ihanettir.' Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Rüzgara Dokunmak kitabını için satın alma linkleri:
Rüzgara Dokunmak kitabını satın al

***** Rüzgara Dokunmak indirme linkleri:
Rüzgara Dokunmak kitabını PDF İndir
Rüzgara Dokunmak kitabını ePub İndir
Rüzgara Dokunmak kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Rüzgara Dokunmak kitabını ele aldık. Rüzgara Dokunmak kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Rüzgara Dokunmak kitabının yazarı, Rüzgara Dokunmak kitabının fiyatı ve Rüzgara Dokunmak yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Rüzgara Dokunmak kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Rüzgara Dokunmak kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Rüzgara Dokunmak kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Rüzgara Dokunmak kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU