-->

Sessizliğimle Dans Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Sessizliğimle Dans kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Sessizliğimle Dans kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Sessizliğimle Dans kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Elden çıkan göze ulaşır ve gözden düşer... Dilden çıkan kulağa ulaşır ve unutulur... Fakat kalpten çıkan kalplere ulaşır ve orada yaşar. Bu kitabın her satırı samimi bir kalpten çıktı, kalbinize ulaşıp yaşamak için...Duygular yağmur gibi, kar gibi hepimizin üzerine yağar, rüzgar olur hepimize dokunur, tohum olur hepimize serpilir. Her birimiz farklı sever, farklı öfkelenir, farklı güler ve umut ederiz. Bu insanoğlunun rengidir aslında. Peki, bizler hep mutluluk ve sevgi isterken neden dünyada bu kadar kötülük, ölüm, savaş ve acı var? Neden sevgisizlik, duyarsızlık, bencillik kol geziyor tüm sokaklarda? Evet, aslında hepsinin bin bir türlü sebebi olduğunu hepimiz biliyoruz ve susuyoruz...İnsanoğlu bir gün elbette, sahip olduğu vicdan ve merhametle içinde Allah tan bir parça keşfedecek. İşte o zaman bir rüzgârın kucağına binecek sessizce... En tepeden bakıp hayatları görecek, nedenleri bilecek. Böylece tüm bu zulüm, kavgalar ve acılar sona erecek. Ve gerçek bir insan olacak... Sessizliğimle Dans; acının, kederin, umudun, hayalin, aşkın ve sevginin kitabı... Herkesin kendinden bir şeyler bulacağı; duygulanacağı ve dü- şüneceği kelimeler fısıldıyor gönlünü açanlara. Ve diyor ki; umudumuzu asla yitirmeyelim. Hayallerimiz hep güzele ve aydınlığa olsun... Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Sessizliğimle Dans kitabını için satın alma linkleri:
Sessizliğimle Dans kitabını satın al

***** Sessizliğimle Dans indirme linkleri:
Sessizliğimle Dans kitabını PDF İndir
Sessizliğimle Dans kitabını ePub İndir
Sessizliğimle Dans kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Sessizliğimle Dans kitabını ele aldık. Sessizliğimle Dans kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Sessizliğimle Dans kitabının yazarı, Sessizliğimle Dans kitabının fiyatı ve Sessizliğimle Dans yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Sessizliğimle Dans kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Sessizliğimle Dans kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Sessizliğimle Dans kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Sessizliğimle Dans kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU