-->

Teorik ve Pratik Açıdan İfşa (Whistleblowing) Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Teorik ve Pratik Açıdan İfşa (Whistleblowing) kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Teorik ve Pratik Açıdan İfşa (Whistleblowing) kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Teorik ve Pratik Açıdan İfşa (Whistleblowing) kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bu kitapta; bir organizasyonda gerçekleşen etik dışı, kanun dışı ve/veya gayrimeşru eylem ve uygulamaların, bu uygulamaları düzeltme veya önleme gücü ve yetkisine sahip, organizasyon içindeki veya dışındaki kişi veya kurumlara bildirilmesini ifade eden ifşa (whistleblowing) davranışı üç ayrı alanda görev yapan katılımcıların bakış açılarıyla değerlendirilmiştir. Kitabın ilk bölümünde, ifşa davranışının kavramsal incelemesi yapılmış ve ifşa ile ilgili mümkün olabildiğince detaylı ve geniş bilgi verilmeye çalışılmıştır. İkinci bölümde; araştırma alanları olan sağlık çalışanları, akademisyenler ve banka çalışanlarının ifşa davranışlarına ve bu alanlarda ifşa ile ilgili daha önce yapılan çalışmalara ve araştırma sonuçlarına yer verilmiştir. Kitabın araştırma bölümünde; çalışma grubunu oluşturan sağlık çalışanları, akademisyenler ve banka çalışanlarının ifşa davranışı ile ilgili görüşlerine ve bu görüşlerden elde edilen bulgulara yer verilmiştir. Katılımcıların bakış açılarıyla ifşa davranışı derinlemesine ve bütüncül bakış açısıyla değerlendirilmeye çalışılmış ve bulgular literatür bağlamında kategoriler hâlinde sunulmuştur. Ayrıca, elde edilen bulgulardan yola çıkılarak ifşa süreci ifade edilmiş ve uygulayıcılara ve araştırmacılara katkı sağlayabilme düşüncesiyle öneri ve görüşlere yer verilmiştir.

***** Teorik ve Pratik Açıdan İfşa (Whistleblowing) kitabını için satın alma linkleri:
Teorik ve Pratik Açıdan İfşa (Whistleblowing) kitabını satın al

***** Teorik ve Pratik Açıdan İfşa (Whistleblowing) indirme linkleri:
Teorik ve Pratik Açıdan İfşa (Whistleblowing) kitabını PDF İndir
Teorik ve Pratik Açıdan İfşa (Whistleblowing) kitabını ePub İndir
Teorik ve Pratik Açıdan İfşa (Whistleblowing) kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Teorik ve Pratik Açıdan İfşa (Whistleblowing) kitabını ele aldık. Teorik ve Pratik Açıdan İfşa (Whistleblowing) kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Teorik ve Pratik Açıdan İfşa (Whistleblowing) kitabının yazarı, Teorik ve Pratik Açıdan İfşa (Whistleblowing) kitabının fiyatı ve Teorik ve Pratik Açıdan İfşa (Whistleblowing) yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Teorik ve Pratik Açıdan İfşa (Whistleblowing) kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Teorik ve Pratik Açıdan İfşa (Whistleblowing) kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Teorik ve Pratik Açıdan İfşa (Whistleblowing) kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Teorik ve Pratik Açıdan İfşa (Whistleblowing) kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU