-->

Vicdan:Ahlaki Sezginin Kökeni Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Vicdan:Ahlaki Sezginin Kökeni kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Vicdan:Ahlaki Sezginin Kökeni kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Vicdan:Ahlaki Sezginin Kökeni kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
PEN/E.O. Wilson Bilim Yazını Ödülü finalisti olan Vicdan, tüm sosyal hayvanların neden ahlaki sistemlere sahip olduğunu ve bu sistemlerin nasıl oluştuğunu araştırıyor. Ünlü nörobilimci ve nörofelsefeci Profesör Patricia S. Churchland, beyinlerimizin nasıl bağ oluşturacak ve çocuklara özen gösterecek şekilde yapılandırıldığını aydınlattığı ve aynı zamanda ahlak dışı psikopatların neden ortaya çıkabileceğini araştırdığı bu kitabında nörobilim, genetik ve fiziksel çevrenin etkilerini bir araya getiriyor.   Vicdanımızı ve ahlakımızı genel olarak nörobiyolojik terimlerle tanımlayan kitap, bu gelişmiş sosyal doğamızın bazal gangliyonlarımız ile yönetici frontal korteksimiz arasındaki karmaşık etkileşimi içerdiğini gözler önüne seriyor. Churchland ayrıca kitabın ikinci yarısında, ahlakın nesiller boyunca nasıl aktarıldığını ve neden tüm toplumların temeli haline geldiğini anlamak için felsefe tartışmalarını masaya yatırarak, Sokrates’ten Bertrand Russell’a kadar 2500 yıllık felsefe geleneğini güncel nörobilimsel bulgular ışığında gözden geçiriyor.     Nörofelsefenin öncüsü kabul edilen Patricia S. Churchland, 1984 yılından bu yana University of California San Diego'da öğretim üyesidir.

***** Vicdan:Ahlaki Sezginin Kökeni kitabını için satın alma linkleri:
Vicdan:Ahlaki Sezginin Kökeni kitabını satın al

***** Vicdan:Ahlaki Sezginin Kökeni indirme linkleri:
Vicdan:Ahlaki Sezginin Kökeni kitabını PDF İndir
Vicdan:Ahlaki Sezginin Kökeni kitabını ePub İndir
Vicdan:Ahlaki Sezginin Kökeni kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Vicdan:Ahlaki Sezginin Kökeni kitabını ele aldık. Vicdan:Ahlaki Sezginin Kökeni kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Vicdan:Ahlaki Sezginin Kökeni kitabının yazarı, Vicdan:Ahlaki Sezginin Kökeni kitabının fiyatı ve Vicdan:Ahlaki Sezginin Kökeni yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Vicdan:Ahlaki Sezginin Kökeni kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Vicdan:Ahlaki Sezginin Kökeni kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Vicdan:Ahlaki Sezginin Kökeni kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Vicdan:Ahlaki Sezginin Kökeni kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU