-->

Virüst Ömer Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Virüst Ömer kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Virüst Ömer kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Virüst Ömer kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Ankara nın deneyimli gazetecilerinden Orhan Kemal Erkılıç ın ilk kitabı 'Virüst Ömer', Kovid-19 pandemisinin gündelik hayata etkilerini dram ve mizah yüklü öykülerle anlatıyor. 16 öykünün yer aldığı kitapta, gözle görülmeyen bir virüs ile değişen gündelik hayatlar, yaklaşmak istedikçe uzakta kalınanlar, yapmak isteyip de yapılamayanlarla dolu günleri anlatıyor. YAZAR ORHAN KEMAL ERKILIÇ KİMDİR? Baba mesleği gazetecilikle küçük yaşlarda tanıştı. Mesleğe profesyonel olarak başladığı Anayurt Gazetesi nde çalışırken 2005 yılında teklif aldığı Sabah Gazetesi ne transfer oldu. 2013 yılından bu yana ise Milliyet Gazetesi nde çalışıyor. Yaygın medyanın Ankara eklerinde çalışan en eski gazeteci konumundadır. ‘Spor Sahnesi isimli köşesinde gündemi değerlendiren Orhan Kemal Erkılıç, kent haberleri ve röportajlarla mesleğine devam ediyor. Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Virüst Ömer kitabını için satın alma linkleri:
Virüst Ömer kitabını satın al

***** Virüst Ömer indirme linkleri:
Virüst Ömer kitabını PDF İndir
Virüst Ömer kitabını ePub İndir
Virüst Ömer kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Virüst Ömer kitabını ele aldık. Virüst Ömer kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Virüst Ömer kitabının yazarı, Virüst Ömer kitabının fiyatı ve Virüst Ömer yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Virüst Ömer kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Virüst Ömer kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Virüst Ömer kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Virüst Ömer kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU