-->

Yaşanmışlıklardan Bir Kuple Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Yaşanmışlıklardan Bir Kuple kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Yaşanmışlıklardan Bir Kuple kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Yaşanmışlıklardan Bir Kuple kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
1995 yılında Kayseri de doğdu ve öğrenim hayatını Kayseri de tamamladı. Ortaokul yıllarında şiire ilgi duymaya başladı. Duygularını konuşarak ifade edemediği için yazmak daha kolayına geldi. Sanatı hayatının her alanına yerleştirdi. Bu yüzden Grafik Tasarım bölümü okudu ve bu yüzden kurumsal bir firma da grafiker olarak çalışıyor. 'İş olsun, vakit dolsun' diye şiir yazılmasına şiddetle karşı çıkıyor. Şiirin içinden gelenleri içinden geldiği zaman yazılması gereken sevgi, nefret gibi duygular dizisi olduğunu söylüyor ve hayatın her alanında olması gerektiğini düşünüyor. 'Yazmak benim gözümde ruhların iletişim şeklidir' diyor. Şu ifadelerde kendisine ait: 'Mesafelere, engellere ve sorunlara takılmadan sonsuz bir gökyüzü misali her yere ulaşır tüm mısralar' Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Yaşanmışlıklardan Bir Kuple kitabını için satın alma linkleri:
Yaşanmışlıklardan Bir Kuple kitabını satın al

***** Yaşanmışlıklardan Bir Kuple indirme linkleri:
Yaşanmışlıklardan Bir Kuple kitabını PDF İndir
Yaşanmışlıklardan Bir Kuple kitabını ePub İndir
Yaşanmışlıklardan Bir Kuple kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Yaşanmışlıklardan Bir Kuple kitabını ele aldık. Yaşanmışlıklardan Bir Kuple kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Yaşanmışlıklardan Bir Kuple kitabının yazarı, Yaşanmışlıklardan Bir Kuple kitabının fiyatı ve Yaşanmışlıklardan Bir Kuple yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Yaşanmışlıklardan Bir Kuple kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Yaşanmışlıklardan Bir Kuple kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Yaşanmışlıklardan Bir Kuple kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Yaşanmışlıklardan Bir Kuple kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU