-->

Yazma Üzerine Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Yazma Üzerine kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Yazma Üzerine kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Yazma Üzerine kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
'Hemingway, yazarlık kariyeri boyunca, yazma hakkında konuşmanın kötü şans getirdiğini, ‘yazdıklarınızı birine göstermenin ya da bundan bahsetmenin kelebeklerin kanatlarındaki her şeyi ve bir şahinin tüylerindeki düzeni söküp atmak gibi olduğunu savundu.'Bu inancına rağmen, yaşamı boyunca hep yapmak istemediği o şeyi yaptı. Hemingway roman ve öykülerinde, editörlere, arkadaşlarına, sanatçı dostlarına ve eleştirmenlere yazdığı mektuplarda, röportajlarda ve konuya ilişkin makalelerinde sıklıkla yazma konusuna değinmişti. Ve bu konu hakkında, en az gelmiş geçmiş tüm yazarlar kadar iyi ve derinlemesine yazmıştı...Bu kitap, Hemingway in yazarın doğası ve yaşamındaki unsurlar üzerine düşünceleri ile yazarlara yazma sanatı, çalışma alışkanlıkları ve disiplin konularında verdiği özel ve faydalı öğütleri içermektedir. Hemingway in kendine özgü kişiliği genel bir bilgelik, zekâ, mizah ve kavrayış ile yazarın ve yazarlık mesleğinin dürüstlüğü konusundaki ısrarıyla ortaya çıkmaktadır. Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Yazma Üzerine kitabını için satın alma linkleri:
Yazma Üzerine kitabını satın al

***** Yazma Üzerine indirme linkleri:
Yazma Üzerine kitabını PDF İndir
Yazma Üzerine kitabını ePub İndir
Yazma Üzerine kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Yazma Üzerine kitabını ele aldık. Yazma Üzerine kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Yazma Üzerine kitabının yazarı, Yazma Üzerine kitabının fiyatı ve Yazma Üzerine yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Yazma Üzerine kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Yazma Üzerine kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Yazma Üzerine kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Yazma Üzerine kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information