-->

Hayat Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Hayat kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Hayat kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Hayat kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Güneş im; Buradaki mektubu oku, bil.. sonra unut ! Sen bebekliğinden beri kulağına fısıldadığım umutlu masalları, kalbimi kalbine yasladığımda duyduğum sesi, göz göze gelip birbirimize gülümseyişimizdeki mucizeyi hatırla. Hayat teyze nin kitabının bir bölümünde sana olan sevgimi herkese haykırdımsa da, bil ki çok daha fazlasısın sen! Güneş in annesi Emine Hayat ta okuyacağınız bu hikâye acı, travma, içe kapanma, hayata karşı isyan, çeşitli psikolojik sorunlar ve aşkın yanı sıra taşıdığı yükün altında boğulan bir kadının sessiz ama güçlü yarım çığlıklarını duyacaksınız. Yrd. Doç. Dr. N. Linda Fraim- Klinik Sağlık Psikoluğu/ Travma Uzmanı Evlilik ve Aile Terapistti. - Akademisyen - Yazar Hayat Özlem Kayalı; Kültürel çöküşün ve sosyal tükenmişliğin kara bir deliğe dönüştüğü ülkemizde ‘Kadın olmak ile ‘Dişi olmak arasındaki farkı, travmaların sosyal yaşamlarımızı ve ilişkilerimizi nasıl etkilediğini, yazdığı öykülerde yaptığı cesurca analizlerle ortaya koyuyor. Güçlü anlatımıyla taciz, tecavüz ve şiddetin etrafına kelimeleriyle yıkılmaz bir duvar örüyor. Elinizdeki kitap onun ilk kitabı. Türkiye de kadın olmak ve psikoloji konusunda yazılmış en cesur kitaplardan biri. Orhan BAHTİYAR Yazar, Senarist, Düştepe Oyun Müzesi Genel Koordinatörü Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Hayat kitabını için satın alma linkleri:
Hayat kitabını satın al

***** Hayat indirme linkleri:
Hayat kitabını PDF İndir
Hayat kitabını ePub İndir
Hayat kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Hayat kitabını ele aldık. Hayat kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Hayat kitabının yazarı, Hayat kitabının fiyatı ve Hayat yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Hayat kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Hayat kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Hayat kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Hayat kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU