-->

Yeşimin ve Gölgenin Tanrıları Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Yeşimin ve Gölgenin Tanrıları kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Yeşimin ve Gölgenin Tanrıları kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Yeşimin ve Gölgenin Tanrıları kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
'Mitoloji ve tarihin eşsiz bir karışımı.' -Publishers Weekly'Bu kitap tarihsel fantazinin zirvesi: Eski ile yeninin iç içe geçip çarpıştığı yenilikçi, feminist bir büyüme hikâyesi.' -S. A. Chakraborty 'Geçmişi anımsatan, duygulu ve özgün bir peri masalı.' -Rebecca Roanhorse 'Cesaret, sevgi ve bu dünyada ait olduğun yeri bulmaya dair coşkulu ve tatlı sert bir hikâye.' -Christina HenryCasiopea Tun, büyükbabasının evinin yerlerini temizlemekle meşgul olsa da Meksika nın güneyindeki küçük bir kasabadan uzaklarda yaşayabildiği bir hayatın hayalini kurar. Ne var ki bu hayat yıldızlar kadar ulaşılmazdır, ta ki karşısına gizemli bir sandık çıkıncaya dek. Sandığı açmasıyla bir Maya tanrısının ruhunu istemeden de olsa serbest bırakır. Böylece sıradan bir genç olan Casiopea, kendini efsanevi bir tanrının yoldaşı olarak bulur ve hem Meksika ya, hem yeraltındaki Maya dünyasına hem de kendi kaderindeki bilinmezliklere doğru bir yolculuğa çıkar. Yeşimin ve Gölgenin Tanrıları, Maya mitolojisi ile çağdaş dünyanın kesiştiği karanlık bir peri masalı. Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Yeşimin ve Gölgenin Tanrıları kitabını için satın alma linkleri:
Yeşimin ve Gölgenin Tanrıları kitabını satın al

***** Yeşimin ve Gölgenin Tanrıları indirme linkleri:
Yeşimin ve Gölgenin Tanrıları kitabını PDF İndir
Yeşimin ve Gölgenin Tanrıları kitabını ePub İndir
Yeşimin ve Gölgenin Tanrıları kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Yeşimin ve Gölgenin Tanrıları kitabını ele aldık. Yeşimin ve Gölgenin Tanrıları kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Yeşimin ve Gölgenin Tanrıları kitabının yazarı, Yeşimin ve Gölgenin Tanrıları kitabının fiyatı ve Yeşimin ve Gölgenin Tanrıları yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Yeşimin ve Gölgenin Tanrıları kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Yeşimin ve Gölgenin Tanrıları kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Yeşimin ve Gölgenin Tanrıları kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Yeşimin ve Gölgenin Tanrıları kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU