-->

Sessiz İyilik Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Sessiz İyilik kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Sessiz İyilik kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Sessiz İyilik kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Alain, “Düşünmek için durmak gerek.”, Sokrates ise “Gnotin Sauton” (Kendini tanı-bil!) derken ciddi kitap okurlarını deneme okumaya davet eder gibidir. Zira kalem tecrübesi de denen bu tür yazı ve eserlerin belki de en temel vasfı, okurun iç dünyasını zenginleştirmesi, eşya ve hadiseler üstünde okuru etraflı bir surette düşündürmesidir. Sosyal hayatın keşmekeşi ve dağdağası içinde öz varlığını duyumsamaktan uzaklaşan insanın -dillendirsin dillendirmesin- aradığı tam da budur. Düşünmek ve duyarlı olmak. Haftalık köşe yazılarından oluşan bu eser, okurlarını işte bu hasletlerle donanmaya çağırıyor; gönlüyle iyi, güzel ve doğrudan taraf olan herkesi, zengin Türkçesi ve akıcı üslubuyla sarıp sarmalıyor. Küçük Prens, “Bu hapı içerseniz her hafta su içerken harcadığınız elli üç dakikanız size kalır.” diyen bir satıcıya “Ben, keyfimce harcayabileceğim elli üç dakikaya sahip olsaydım, bir çeşmeye doğru ağır ağır yürürdüm.” der. Susuzluğun yerine imajın önemsendiği, son kullanma tarihi çoktan geçmiş olan bu plastik çağda, kendinize “sessiz”ce bir “iyilik” yapmak istiyorsanız zihninizi ve gönlünüzü elinizde tuttuğunuz kitabın çağıltısına bırakabilirsiniz.

***** Sessiz İyilik kitabını için satın alma linkleri:
Sessiz İyilik kitabını satın al

***** Sessiz İyilik indirme linkleri:
Sessiz İyilik kitabını PDF İndir
Sessiz İyilik kitabını ePub İndir
Sessiz İyilik kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Sessiz İyilik kitabını ele aldık. Sessiz İyilik kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Sessiz İyilik kitabının yazarı, Sessiz İyilik kitabının fiyatı ve Sessiz İyilik yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Sessiz İyilik kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Sessiz İyilik kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Sessiz İyilik kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Sessiz İyilik kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU