-->

Yıldızın Değerini Belirleyen Gece Değil Kendisidir Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Yıldızın Değerini Belirleyen Gece Değil Kendisidir kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Yıldızın Değerini Belirleyen Gece Değil Kendisidir kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Yıldızın Değerini Belirleyen Gece Değil Kendisidir kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
'Babam gitti, bir daha geri gelmemek üzere' dedi Madeleine, yüzünü tekrar bana dönerek konuşmasını sürdürdü: 'O andan sonra, kendimi gecesi olmayan bir dünyada yıldız gibi hissediyordum. Ama annem bir gün beni karşısına alıp, ‘Sevgili yavrum, yıldızın değerini belirleyen şey, gece değildir, kendisidir. Hiçbir zaman gece olmasa da o her zaman parlar, değerini bilen onu gündüz de görür dedi. ‘Ya kimse göremezse, o zaman çok üzülürüm. Oysa ben ışığımı sonsuza dek yaymayı isterdim dedim.' Annesinin cevabını söylerken, gözleri hiç sönmeyecek bir umutla parlıyordu: 'Üzülme, sen parlak bir yıldızsın, insanlar göremiyorsa bu senin parlak olmadığın anlamına gelmez.' Her insan içinde bir kuyu taşır. Kimisi bir kâşif ruhuyla kuyunun içinde ne olduğunu arar durur yaşamı boyunca. Tüm arayışlar, kusurları, yaraları, acıları, hüzünleri, yaşamın bir parçası kabul ederek kendini bulma gayretidir. Kimisi ise çaresiz bir şekilde en dipte kurtarılmayı bekler, kuyunun içinde ne olduğunu bilmeden. Ama neticesinde herkes kendi kuyusundan bakar gökyüzüne. Adem Turan ın kaleme aldığı bu kitap, kuyunuza ışık tutan sayısız yıldızlardan birini sizin için indiriyor yeryüzüne... Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Yıldızın Değerini Belirleyen Gece Değil Kendisidir kitabını için satın alma linkleri:
Yıldızın Değerini Belirleyen Gece Değil Kendisidir kitabını satın al

***** Yıldızın Değerini Belirleyen Gece Değil Kendisidir indirme linkleri:
Yıldızın Değerini Belirleyen Gece Değil Kendisidir kitabını PDF İndir
Yıldızın Değerini Belirleyen Gece Değil Kendisidir kitabını ePub İndir
Yıldızın Değerini Belirleyen Gece Değil Kendisidir kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Yıldızın Değerini Belirleyen Gece Değil Kendisidir kitabını ele aldık. Yıldızın Değerini Belirleyen Gece Değil Kendisidir kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Yıldızın Değerini Belirleyen Gece Değil Kendisidir kitabının yazarı, Yıldızın Değerini Belirleyen Gece Değil Kendisidir kitabının fiyatı ve Yıldızın Değerini Belirleyen Gece Değil Kendisidir yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Yıldızın Değerini Belirleyen Gece Değil Kendisidir kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Yıldızın Değerini Belirleyen Gece Değil Kendisidir kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Yıldızın Değerini Belirleyen Gece Değil Kendisidir kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Yıldızın Değerini Belirleyen Gece Değil Kendisidir kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU