-->

Batman: Gecegezen (Ciltli) - DC İkonlar Serisi 2


Bu yazımızda Batman: Gecegezen (Ciltli) - DC İkonlar Serisi 2 kitabını konu edindik. Batman: Gecegezen (Ciltli) - DC İkonlar Serisi 2 hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Batman: Gecegezen (Ciltli) - DC İkonlar Serisi 2 kitabının yazarı kimdir, Batman: Gecegezen (Ciltli) - DC İkonlar Serisi 2 kitabının tanıtım yazısı nedir, Batman: Gecegezen (Ciltli) - DC İkonlar Serisi 2 kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Batman: Gecegezen (Ciltli) - DC İkonlar Serisi 2 Tanıtım Bülteni

ÖLÜMLÜLER DİYARI’NA KAÇIP SALGIN HASTALIKLAR BULAŞTIRAN NOSOİ, ESRARENGİZ CİNAYETLER, 
BİR ARAYA GELEMEYEN EVA İLE ALEK VE TEHLİKELİ 
BİR DURUMUN ÜSTESİNDEN GELMESİ GEREKEN SIRADAN ÖLÜMLÜLER. 
 
Nosoi serbest kalıp Ölümlüler Diyarı’na kaçmıştır ve zeki, koşullara ayak uydurabilen sinsi bir salgın bulaştırmaktadır. Eva ile Alek, Nosoi’yi yakalayıp Yeraltı Diyarı’ndaki zindanlarına geri göndermek zorundadır ancak Eva bu kadar güçlü bir düşmanı yenme konusunda yeteneklerini henüz tam olarak kontrol edememektedir ve Alek onları yakalamaya çalışırken korkunç yaralar almıştır. Nabız gibi atan kanlı bulutlar ve sağanak halinde yağan kızıl yağmurlar, insanların aklını kaçırmasına sebep olurken, en azından salgını yavaşlatmak istiyorlarsa Dedektif James Graham’a ve Eva’nın en yakın arkadaşı Bridget’e güvenmek zorundadırlar. Peki, ölümsüz kahramanlarımızın arkadaşları dünyayı bu zor durumdan kurtarabilecek mi? 
 
“Uzun zamandır okuduğum en iyi paranormal roman. Kızıl Yağmur’un karakterleri son derece başarılı bir şekilde geliştirilmiş ve olay örgüsü baş döndürücü. Bu sürükleyici romanı bir gecede soluksuz okuyacaksınız.” 
Romantic Times 
 
“Sihri ve eğlenceyi tam kıvamında kullanan çarpıcı bir roman. Muhteşem bir iş çıkarmışsın, Kristin Cast!” 
The New York Times çoksatan yazarı Kresley Cole 


Batman: Gecegezen (Ciltli) - DC İkonlar Serisi 2 Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Kızıl Yağmur / Firar İkinci Kitap, Kızıl,Yağmur,/,Firar,İkinci,Kitap, Kristin Cast,PEGASUS YAYINLARI, Batman: Gecegezen (Ciltli) - DC İkonlar Serisi 2 indir, Batman: Gecegezen (Ciltli) - DC İkonlar Serisi 2 pdf indir, Batman: Gecegezen (Ciltli) - DC İkonlar Serisi 2 oku, Batman: Gecegezen (Ciltli) - DC İkonlar Serisi 2 epub indir, Batman: Gecegezen (Ciltli) - DC İkonlar Serisi 2 kitabının yazarı, Batman: Gecegezen (Ciltli) - DC İkonlar Serisi 2 kitabının tanıtım bülteni, Batman: Gecegezen (Ciltli) - DC İkonlar Serisi 2 özeti, Batman: Gecegezen (Ciltli) - DC İkonlar Serisi 2 ücretsiz satın al, Batman: Gecegezen (Ciltli) - DC İkonlar Serisi 2 oku, Batman: Gecegezen (Ciltli) - DC İkonlar Serisi 2 indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU