-->

Havada Kalan Sorular


Bu yazımızda Havada Kalan Sorular kitabını konu edindik. Havada Kalan Sorular hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Havada Kalan Sorular kitabının yazarı kimdir, Havada Kalan Sorular kitabının tanıtım yazısı nedir, Havada Kalan Sorular kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Havada Kalan Sorular Tanıtım Bülteni


Pilot acil durumlarda arkadaki yolcuyu düşünür mü?
Hava boşluğu nedir?
Kanatlarımız kırılır mı?
Uçağın tüm motorları durabilir mi? Durursa ne olur?
Neden uçuş boyunca kemerlerimiz bağlı kalmalıdır?
Pilotlar uçan daire görüyor mu?
Neden rötar olur?

Günümüzde yolcu uçakları yaygınlaşsa da hala içimizde uçağa karşı bilinmeyen korkular ve cevaplanması gereken, tam açıklanmamış sorular vardır.

Bu kitap kafanızdaki tüm sorulara yanıt vermek ve sizi daha bilinçli kılmak adına yazılmıştır. Henüz uçmadıysanız, düşüncesi bile size uzaksa Havada Kalan Sorular' ı okurken siz de uçuş keyfini yaşamak isteyeceksiniz. Havada Kalan Sorular kitabı yolculuğunuz sırasında da sadık bir dost olacaktır.

Şimdi kemerlerinizi bağlayın, arkanıza yaslanın ve gökyüzünün tadını çıkartırken aklınıza takılanları öğrenmek için Havada Kalan Sorular'a başlayın.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 336

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Efil Yayınevi Yayınları

 

Kitap Adı: Havada Kalan Sorular Yazar: Menderes Çakıcı Yayınevi: Efil Yayınevi Yayınları İlk Baskı Yılı: 2014 Sayfa Sayısı: 336 Dil: Türkçe ISBN: 9786054579754


Havada Kalan Sorular Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: kitap, kitab, KITAB, kitap özet, idefix, kitabevi, sahaf, book, yayıncı ,yazar, yayınevi, kültür, edebiyat, aşk, elif şafak,albert camus, şafak vakti, duman, garbiyeli, yalanlar üstüne, body of lies, barselona barselona, bolt, kedili zamanlar ajanda, bu mu acaba, tabu, aile kitap, akademik kitap, bilgisayar kitap, çocuk kitabı, din kitap, roman, öykü, islam, hobi kitap, felsefe kitap, ekonomi kitap, pazarlama kitap, borsa kitap, ales kitap, kpds kitap, kpss kitap, politika kitap, , Havada Kalan Sorular indir, Havada Kalan Sorular pdf indir, Havada Kalan Sorular oku, Havada Kalan Sorular epub indir, Havada Kalan Sorular kitabının yazarı, Havada Kalan Sorular kitabının tanıtım bülteni, Havada Kalan Sorular özeti, Havada Kalan Sorular ücretsiz satın al, Havada Kalan Sorular oku, Havada Kalan Sorular indir


1 Yorum :

  1. Linkler 60 saniye süre veriyor ve süre bitince sadece reklam açılıyor ve reklamı kapatınca tekrar 60 saniye süre veriyor. Ve hiçbir şekilde indirilemiyor.

    YanıtlaSil

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU