-->

10 Numaralı Kamara Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


10 Numaralı Kamara Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda 10 Numaralı Kamara kitabını inceleyeceğiz. Ruth Ware tarafından yazılan 10 Numaralı Kamara kitabı 2018-09-16 tarihinde yayınlanmıştır. 10 Numaralı Kamara kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup İTHAKİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. 10 Numaralı Kamara hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ruth Ware tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


10 Numaralı Kamara Kitabı Tanıtım Bülteni

Ruth Ware tarafından kaleme alınmış 10 Numaralı Kamara kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Son zamanların en gerilim dolu romanlarından 10 Numaralı Kamara'da, seyahat yazıları yazan gazeteci Jo Blacklock on kamaralı lüks bir gemiyle Londra'dan Norveç'e yolculuk eder. Başta her şey şahane gözükür. Kamaralar konforlu, akşam yemekleri şaşaalı ve misafirler seçkin kimselerdir. Fakat günler uzar, gökyüzü kararır ve sert dalgalar gemiyi döverken bir gece Lo korkunç bir olaya tanık olur: Yan kamaradaki kadın, gemiden denize atılmıştır.   Cinayeti aydınlatmaya çalışan Lo, hiçbir şey olmamış gibi davranan yolcular ve görevlilerle mücadele ederken aynı zamanda kendi zihniyle de mücadele eder. Acaba 10 numaralı kamaradaki kadın gerçekten var mıdır?   Kapkaranlık Ormanda'nın New York Times çoksatan yazarı Ruth Ware okura ters köşelerle ve sürprizlerle dolu bir yolculuk vaat ediyor.   "Diyalogları, karakterleri ve hikâyenin geçtiği ortamıyla âdeta modern bir Agatha Christie romanı." –Kirkus   "Şahane bir modern gerilim romanı." –New York Post   "Ruth Ware'in ürkütücü gerilim romanı okuru cezbediyor."  –US Weekly   "İyi yazılmış bir kadın başkarakter ve hızlı ilerleyen konusuyla kendine has bir gerilim romanı." –Sunday Mirror  


10 Numaralı Kamara Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: 10 Numaralı Kamara


10 Numaralı Kamara Kitabı İndirme Linkleri


10 Numaralı Kamara Pdf İndirme Linkleri

10 Numaralı Kamara Yandex Disk Pdf İndir

10 Numaralı Kamara Google Drive Pdf İndir


10 Numaralı Kamara Epub İndirme Linkleri

10 Numaralı Kamara Yandex Disk Ebup İndir

10 Numaralı Kamara Google Drive Epub İndir


10 Numaralı Kamara Mobi İndirme Linkleri


10 Numaralı Kamara Yandex Disk Mobi İndir

10 Numaralı Kamara Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


10 Numaralı Kamara Etiketleri

10 Numaralı Kamara kitabı hakkında genel bilgiler, 10 Numaralı Kamara kitabının yazarı kimdir, 10 Numaralı Kamara kitabının özeti, 10 Numaralı Kamara pdf indirme linki, 10 Numaralı Kamara epub indirme linki, 10 Numaralı Kamara mobi indirme linki, 10 Numaralı Kamara kitabını indir, 10 Numaralı Kamara kitabı tanıtım bülteni, 10 Numaralı Kamara arka kapak yazısı, 10 Numaralı Kamara kitabı kaç sayfa, 10 Numaralı Kamara hangi yayınevi tarafından basıldı, 10 Numaralı Kamara kitabının türü nedir, 10 Numaralı Kamara kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU