-->

Çocuk Hırsızları Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Çocuk Hırsızları Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Çocuk Hırsızları kitabını inceleyeceğiz. Mustafa Çay tarafından yazılan Çocuk Hırsızları kitabı 2013-03-12 tarihinde yayınlanmıştır. Çocuk Hırsızları kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup ÇAY YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Çocuk Hırsızları hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Mustafa Çay tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Çocuk Hırsızları Kitabı Tanıtım Bülteni

Mustafa Çay tarafından kaleme alınmış Çocuk Hırsızları kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Çocuk Hırsızları Dünyada kalıcı barışı sağlamanın bir yolu var mı? YOK! Ya da öyle olduğunu sanıyoruz... Ama bu kitabı okuduğunuzda, böyle bir şeyin mümkün olduğunu göreceksiniz. İlk önce dünyadaki 400 milyon çocuğu kaçıracaksınız, sonra bütün ülke liderleriyle pazarlık yapacaksınız. Çocukları iade etmenin tek şartı, dünyadaki tüm silahları yok etmek ve savaşları durdurmak olacak... "Çocuk Hırsızları" bu uçuk planın hikâyesini anlatıyor... Bütün dünya büyük bir yas tutuyordu. Tüm dünyada, toplam 400 milyon çocuk kaçırılmıştı! Sadece 24 saat içerisinde, dünya genelindeki 400 milyon çocuk bir anda yok olmuştu. Pek çok kişi, dünya var olduğundan beri yaşanan trajedilerin en büyüğü diyordu buna. Kitabın kahramanının en büyük hayaliydi bu. 400 milyon çocuğu kaçırıp, onlara sevgiyi ve barışı öğrettikten sonra, dünyada kalıcı barışı sağlamak. Çocukları kaçırılan aileler ve onların yakınları acı çekiyordu. Bu da planın bir parçasıydı. Çünkü acı çekmeden, sahip olunanların değerini anlamak için zordu. Belki de insanoğlunun en zayıf yönü buydu. Kaybetmeden kazanmanın, yok olmadan sahip olmanın değerini anlayamıyorduk. Bu plan, insanlığın yıllarca unutup yok saydığı bir rüyayı yeniden canlandırmakla ilgiliydi. Artık dünyada barışın ve sevginin egemen olması gerekiyordu. Dünyayı değiştirecek, 400 milyon çocuğu değiştirmekle ilgiliydi bu plan. Bir planınız varsa onu gerçekleştirmek için dünyanın bütün imkanlarının seferber olabileceğini anlatan çok hoş ve etkileyici bir kitap.


Çocuk Hırsızları Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Çocuk Hırsızları


Çocuk Hırsızları Kitabı İndirme Linkleri


Çocuk Hırsızları Pdf İndirme Linkleri

Çocuk Hırsızları Yandex Disk Pdf İndir

Çocuk Hırsızları Google Drive Pdf İndir


Çocuk Hırsızları Epub İndirme Linkleri

Çocuk Hırsızları Yandex Disk Ebup İndir

Çocuk Hırsızları Google Drive Epub İndir


Çocuk Hırsızları Mobi İndirme Linkleri


Çocuk Hırsızları Yandex Disk Mobi İndir

Çocuk Hırsızları Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Çocuk Hırsızları Etiketleri

Çocuk Hırsızları kitabı hakkında genel bilgiler, Çocuk Hırsızları kitabının yazarı kimdir, Çocuk Hırsızları kitabının özeti, Çocuk Hırsızları pdf indirme linki, Çocuk Hırsızları epub indirme linki, Çocuk Hırsızları mobi indirme linki, Çocuk Hırsızları kitabını indir, Çocuk Hırsızları kitabı tanıtım bülteni, Çocuk Hırsızları arka kapak yazısı, Çocuk Hırsızları kitabı kaç sayfa, Çocuk Hırsızları hangi yayınevi tarafından basıldı, Çocuk Hırsızları kitabının türü nedir, Çocuk Hırsızları kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU