-->

Bin Öpücük Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Bin Öpücük Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Bin Öpücük kitabını inceleyeceğiz. Tillie Cole tarafından yazılan Bin Öpücük kitabı 2017-12-02 tarihinde yayınlanmıştır. Bin Öpücük kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup YABANCI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Bin Öpücük hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Tillie Cole tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Bin Öpücük Kitabı Tanıtım Bülteni

Tillie Cole tarafından kaleme alınmış Bin Öpücük kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

USA Today çoksatan yazarı Tillie Cole'dan gözyaşlarınızı tutamayacağınız romantik bir hikâye.   Bir öpücük bir an sürer… ama bin öpücük bir ömür boyu…  Bir oğlan. Bir kız.  Anında kurulan ve uzun süre kopmayan, ne zamanın ne de mesafenin koparabileceği bir bağ. Sonsuza dek sürecek bir bağ. Ya da öyle olduğuna inanmışlardı.  On yedi yaşındaki Rune Kristiansen ülkesi Norveç'ten Georgia'daki Blossom Grove kasabasına geri döndüğünde aklında tek bir şey vardı: Ruhunun diğer yarısı olan, onun dönüşünü beklemeye söz veren kız neden bir açıklama dahi yapmadan onu hayatından çıkarmıştı? Rune'un kalbi iki yıl önce, Poppy tek kelime bile etmeden onu terk ettiğinde kırılmıştı. Ancak işin gerçek yüzünü öğrendiğinde, asıl kalp kırıklığını henüz yaşamadığını fark edecekti.  


Bin Öpücük Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Bin Öpücük


Bin Öpücük Kitabı İndirme Linkleri


Bin Öpücük Pdf İndirme Linkleri

Bin Öpücük Yandex Disk Pdf İndir

Bin Öpücük Google Drive Pdf İndir


Bin Öpücük Epub İndirme Linkleri

Bin Öpücük Yandex Disk Ebup İndir

Bin Öpücük Google Drive Epub İndir


Bin Öpücük Mobi İndirme Linkleri


Bin Öpücük Yandex Disk Mobi İndir

Bin Öpücük Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Bin Öpücük Etiketleri

Bin Öpücük kitabı hakkında genel bilgiler, Bin Öpücük kitabının yazarı kimdir, Bin Öpücük kitabının özeti, Bin Öpücük pdf indirme linki, Bin Öpücük epub indirme linki, Bin Öpücük mobi indirme linki, Bin Öpücük kitabını indir, Bin Öpücük kitabı tanıtım bülteni, Bin Öpücük arka kapak yazısı, Bin Öpücük kitabı kaç sayfa, Bin Öpücük hangi yayınevi tarafından basıldı, Bin Öpücük kitabının türü nedir, Bin Öpücük kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU