-->

Kızıl Çehre Başlangıç Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kızıl Çehre Başlangıç Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kızıl Çehre Başlangıç kitabını inceleyeceğiz. Salim Ender tarafından yazılan Kızıl Çehre Başlangıç kitabı 2019-06-21 tarihinde yayınlanmıştır. Kızıl Çehre Başlangıç kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup BÜYÜK KİTAPLAR yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kızıl Çehre Başlangıç hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Salim Ender tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kızıl Çehre Başlangıç Kitabı Tanıtım Bülteni

Salim Ender tarafından kaleme alınmış Kızıl Çehre Başlangıç kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Salim Ender'in Politik-Bilim Kurgu türünde kaleme aldığı Kızıl Çehre serisinin ilk kitabı Başlangıç; okuyucusunu heyecanın bir an olsun duraksamadığı, çözülmeyi bekleyen sırları ve tarihten alıntılarıyla, bitirmeden elinizden bırakmak istemeyeceğiniz bir dünyaya davet ediyor. Gizem, ilk şoku atlatıp kontrolünü sağlayınca, hızlıca hareket ederek kapıya yöneldi. Bu sefer karta ihtiyaç duymadan, hızlı parmak hareketleri ile panele bir şifre girdi. "Bu acil durum güvenlik sistemini devreye sokacaktır" "Neler oluyor, bunlar da kim?" diye panikle sordu Atakan. "Reis, ne olursa olsun senin hayatta kalman gerektiğini söyledi." "Neden ben?" Etrafınızı saran girdabın yavaş yavaş sizi içine çektiği bir ortamda, sizce çıkış yolu ne olabilir? Sorunun cevabı için sayfaları takip edin... Her sahnesinde etrafta uçuşan mermilerin, savrulan tekme ve yumrukların etkisini iliklerinize kadar hissedeceğiniz bu eserde, Salim Ender Sayar girift kurgusu ve öz anlatımıyla edebiyatını sergiliyor…


Kızıl Çehre Başlangıç Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kızıl Çehre Başlangıç


Kızıl Çehre Başlangıç Kitabı İndirme Linkleri


Kızıl Çehre Başlangıç Pdf İndirme Linkleri

Kızıl Çehre Başlangıç Yandex Disk Pdf İndir

Kızıl Çehre Başlangıç Google Drive Pdf İndir


Kızıl Çehre Başlangıç Epub İndirme Linkleri

Kızıl Çehre Başlangıç Yandex Disk Ebup İndir

Kızıl Çehre Başlangıç Google Drive Epub İndir


Kızıl Çehre Başlangıç Mobi İndirme Linkleri


Kızıl Çehre Başlangıç Yandex Disk Mobi İndir

Kızıl Çehre Başlangıç Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kızıl Çehre Başlangıç Etiketleri

Kızıl Çehre Başlangıç kitabı hakkında genel bilgiler, Kızıl Çehre Başlangıç kitabının yazarı kimdir, Kızıl Çehre Başlangıç kitabının özeti, Kızıl Çehre Başlangıç pdf indirme linki, Kızıl Çehre Başlangıç epub indirme linki, Kızıl Çehre Başlangıç mobi indirme linki, Kızıl Çehre Başlangıç kitabını indir, Kızıl Çehre Başlangıç kitabı tanıtım bülteni, Kızıl Çehre Başlangıç arka kapak yazısı, Kızıl Çehre Başlangıç kitabı kaç sayfa, Kızıl Çehre Başlangıç hangi yayınevi tarafından basıldı, Kızıl Çehre Başlangıç kitabının türü nedir, Kızıl Çehre Başlangıç kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU