-->

Bir Geçmiş Düşü Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Bir Geçmiş Düşü Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Bir Geçmiş Düşü kitabını inceleyeceğiz. Hasan Faruk Levent tarafından yazılan Bir Geçmiş Düşü kitabı 2019-07-04 tarihinde yayınlanmıştır. Bir Geçmiş Düşü kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup BİLGİ YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Bir Geçmiş Düşü hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Hasan Faruk Levent tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Bir Geçmiş Düşü Kitabı Tanıtım Bülteni

Hasan Faruk Levent tarafından kaleme alınmış Bir Geçmiş Düşü kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

6-7 Eylül hadiselerinden Cumartesi Anneleri'ne, Sait Faikli, İlhan Berkli, Canseverli anıştırmalardan Saramago'ya, Calvino'ya çeşitlenen, İstanbul'un göbeğinden birden Ege'nin yeşil coğrafyasına geçip bağ evlerine uğrayan, aşk, cinayet, yazma sıkıntısı, kalıcı olma kaygısı, vefa, düşler, gerçekler ve uçuşkan bir gizemle dokunmuş bir metin…    Ege'de bir yaz akşamı. Konforlu bir bağ evinde yaşayan, edebiyata tutkun,    öykü anlatmada usta, kendi deyişiyle tuhaf bir yaşlı adamla abanoz rengi    teni, uzun beyaz giysisi içinde yolu uzak diyarlara düşmüş bir masal    kahramanına benzeyen, bir gizin bekçiliğini yapan kâhya. Yaşlı adamın    eski dostu, kara kutusu doktor. Yöredeki çiftlik evlerinde yaşayan varlıklı,    iyi eğitimli, her biri geçmişin sisleri arasına gizlenmiş gerçeğin farklı bir    yönünü anlatan birkaç ilginç insan. Ve oyunun perdesini açan, beni o yaz   akşamına götüren rastlantılar.


Bir Geçmiş Düşü Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Bir Geçmiş Düşü


Bir Geçmiş Düşü Kitabı İndirme Linkleri


Bir Geçmiş Düşü Pdf İndirme Linkleri

Bir Geçmiş Düşü Yandex Disk Pdf İndir

Bir Geçmiş Düşü Google Drive Pdf İndir


Bir Geçmiş Düşü Epub İndirme Linkleri

Bir Geçmiş Düşü Yandex Disk Ebup İndir

Bir Geçmiş Düşü Google Drive Epub İndir


Bir Geçmiş Düşü Mobi İndirme Linkleri


Bir Geçmiş Düşü Yandex Disk Mobi İndir

Bir Geçmiş Düşü Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Bir Geçmiş Düşü Etiketleri

Bir Geçmiş Düşü kitabı hakkında genel bilgiler, Bir Geçmiş Düşü kitabının yazarı kimdir, Bir Geçmiş Düşü kitabının özeti, Bir Geçmiş Düşü pdf indirme linki, Bir Geçmiş Düşü epub indirme linki, Bir Geçmiş Düşü mobi indirme linki, Bir Geçmiş Düşü kitabını indir, Bir Geçmiş Düşü kitabı tanıtım bülteni, Bir Geçmiş Düşü arka kapak yazısı, Bir Geçmiş Düşü kitabı kaç sayfa, Bir Geçmiş Düşü hangi yayınevi tarafından basıldı, Bir Geçmiş Düşü kitabının türü nedir, Bir Geçmiş Düşü kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU