-->

Ninefox Gambit / Makinelerin İmparatorluğu Serisi 1. Kitap Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Ninefox Gambit / Makinelerin İmparatorluğu Serisi 1. Kitap Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Ninefox Gambit / Makinelerin İmparatorluğu Serisi 1. Kitap kitabını inceleyeceğiz. Yoon Ha Lee tarafından yazılan Ninefox Gambit / Makinelerin İmparatorluğu Serisi 1. Kitap kitabı 2018-11-07 tarihinde yayınlanmıştır. Ninefox Gambit / Makinelerin İmparatorluğu Serisi 1. Kitap kitabı Bilimkurgu-Fantazya türünde yayınlanmış olup SALON YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Ninefox Gambit / Makinelerin İmparatorluğu Serisi 1. Kitap hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Yoon Ha Lee tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Ninefox Gambit / Makinelerin İmparatorluğu Serisi 1. Kitap Kitabı Tanıtım Bülteni

Yoon Ha Lee tarafından kaleme alınmış Ninefox Gambit / Makinelerin İmparatorluğu Serisi 1. Kitap kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

İmkânsız bir savaşı kazanmak isteyen Yüzbaşı Khel Cheris, eski bir silah ve aşağılanan bir vatan haini olan generali uyandırmak zorundaydı.   Altıçarlık'tan Yüzbaşı Khel Cheris, kâfirlere karşı verilen bir savaşta, uygun onaylanmayan yöntemleri kullandığı için itibarsızlaştırılmıştır. Khel Komutanlığı, Yüzbaşı Cheris'e, kısa bir süre önce kâfirler tarafından ele geçirilen, en önemli kalelerden biri olan Saçılmış İğneler Kalesi'ni geri alarak kendini affettirme fırsatı verirler. Tehlikede olan tek şey, Cheris'in kariyeri değildir. Eğer kale düşerse, tüm altıçarlık düşecektir.   Cheris'in tek umudu, ölmemiş büyük taktikçi Shuos Jedao ile ittifak yapmaktır. İyi haber, Jedao şimdiye kadar hiç savaş kaybetmemiştir ve kalenin başarılı bir şekilde nasıl kuşatılacağını bilen tek kişi, o olabilir.   Kötü haber ise Jedao, ilk hayatında aklını kaybetmiş, biri kendi ordusu olmak üzere, iki orduyu katletmiştir. Kuşatma devam ederken, Cheris Jedao'ya ne kadar güvenebileceğine karar vermek zorundadır. Çünkü Jedao'nun bir sonraki kurbanı kendisi olabilir.  


Ninefox Gambit / Makinelerin İmparatorluğu Serisi 1. Kitap Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Ninefox Gambit / Makinelerin İmparatorluğu Serisi 1. Kitap


Ninefox Gambit / Makinelerin İmparatorluğu Serisi 1. Kitap Kitabı İndirme Linkleri


Ninefox Gambit / Makinelerin İmparatorluğu Serisi 1. Kitap Pdf İndirme Linkleri

Ninefox Gambit / Makinelerin İmparatorluğu Serisi 1. Kitap Yandex Disk Pdf İndir

Ninefox Gambit / Makinelerin İmparatorluğu Serisi 1. Kitap Google Drive Pdf İndir


Ninefox Gambit / Makinelerin İmparatorluğu Serisi 1. Kitap Epub İndirme Linkleri

Ninefox Gambit / Makinelerin İmparatorluğu Serisi 1. Kitap Yandex Disk Ebup İndir

Ninefox Gambit / Makinelerin İmparatorluğu Serisi 1. Kitap Google Drive Epub İndir


Ninefox Gambit / Makinelerin İmparatorluğu Serisi 1. Kitap Mobi İndirme Linkleri


Ninefox Gambit / Makinelerin İmparatorluğu Serisi 1. Kitap Yandex Disk Mobi İndir

Ninefox Gambit / Makinelerin İmparatorluğu Serisi 1. Kitap Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Ninefox Gambit / Makinelerin İmparatorluğu Serisi 1. Kitap Etiketleri

Ninefox Gambit / Makinelerin İmparatorluğu Serisi 1. Kitap kitabı hakkında genel bilgiler, Ninefox Gambit / Makinelerin İmparatorluğu Serisi 1. Kitap kitabının yazarı kimdir, Ninefox Gambit / Makinelerin İmparatorluğu Serisi 1. Kitap kitabının özeti, Ninefox Gambit / Makinelerin İmparatorluğu Serisi 1. Kitap pdf indirme linki, Ninefox Gambit / Makinelerin İmparatorluğu Serisi 1. Kitap epub indirme linki, Ninefox Gambit / Makinelerin İmparatorluğu Serisi 1. Kitap mobi indirme linki, Ninefox Gambit / Makinelerin İmparatorluğu Serisi 1. Kitap kitabını indir, Ninefox Gambit / Makinelerin İmparatorluğu Serisi 1. Kitap kitabı tanıtım bülteni, Ninefox Gambit / Makinelerin İmparatorluğu Serisi 1. Kitap arka kapak yazısı, Ninefox Gambit / Makinelerin İmparatorluğu Serisi 1. Kitap kitabı kaç sayfa, Ninefox Gambit / Makinelerin İmparatorluğu Serisi 1. Kitap hangi yayınevi tarafından basıldı, Ninefox Gambit / Makinelerin İmparatorluğu Serisi 1. Kitap kitabının türü nedir, Ninefox Gambit / Makinelerin İmparatorluğu Serisi 1. Kitap kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU