-->

Senin Adın Aşk mıydı? Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Senin Adın Aşk mıydı? Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Senin Adın Aşk mıydı? kitabını inceleyeceğiz. Deniz Battal tarafından yazılan Senin Adın Aşk mıydı? kitabı 2013-06-20 tarihinde yayınlanmıştır. Senin Adın Aşk mıydı? kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup DESTEK YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Senin Adın Aşk mıydı? hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Deniz Battal tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Senin Adın Aşk mıydı? Kitabı Tanıtım Bülteni

Deniz Battal tarafından kaleme alınmış Senin Adın Aşk mıydı? kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Benim masalımda aşk dolu başladı... Damla ve Fırat'ın aşkı, herşeye ve herkese rağmendi... Önceleri beni güldürüyor, bensiz nefes alamadığını söylüyor, "Sen olmazsan ben yaşayamam" diyordu! "Senden bir şans istiyorum, herşey çok güzel olacak, beni bir kere sevdiğini söyle, inan bana tüm gün yeter" diye fısıldıyordu kulağıma... Sonrası malum! Dengesizliğin yarattığı kaygılarla kaçan uykularım, düzensiz nefes alışlarım, depresif bakışlarım... Gözlerimin buğulanmasına bile dayanamayan Fırat'ım, nasıl oldu da birden değişti, anlayamadım! Boğazımda kocaman bir düğüm bırakarak gitti hayatımdan. Acımasızca, umarsızca... Sorularım, sorgularım kendi içimde hep yalnız ve yanıtsız kaldı. Ne çok şey değişti bende, bana dair! Peki artık kim inandıracak beni aşka, zaman mı? "Damla, aslında gerçek Fırat buydu işte!" diyebilecek miyim bir gün? Yüreğimin orta yerinde asılı kalan acı bitecek mi? Yoksa yerini başka biri doldurup, o da mı kanatacak yaramı? Zaman belki hafifletir acımı ama biliyorum hiç bir şey geçmiyor, geride kalmıyor! Nereye gidersem gideyim, beni hayalet gibi takip ediyor. Eğer yaşadıklarım ilahi bir planın dahilindeyse, o zaman kimin gücü yeter tekrar inanmaya? Ama biliyorum, benim masalımın sonu çok farklı! Söylesene gerçekten Senin Adın Aşk mıydı?


Senin Adın Aşk mıydı? Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Senin Adın Aşk mıydı?


Senin Adın Aşk mıydı? Kitabı İndirme Linkleri


Senin Adın Aşk mıydı? Pdf İndirme Linkleri

Senin Adın Aşk mıydı? Yandex Disk Pdf İndir

Senin Adın Aşk mıydı? Google Drive Pdf İndir


Senin Adın Aşk mıydı? Epub İndirme Linkleri

Senin Adın Aşk mıydı? Yandex Disk Ebup İndir

Senin Adın Aşk mıydı? Google Drive Epub İndir


Senin Adın Aşk mıydı? Mobi İndirme Linkleri


Senin Adın Aşk mıydı? Yandex Disk Mobi İndir

Senin Adın Aşk mıydı? Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Senin Adın Aşk mıydı? Etiketleri

Senin Adın Aşk mıydı? kitabı hakkında genel bilgiler, Senin Adın Aşk mıydı? kitabının yazarı kimdir, Senin Adın Aşk mıydı? kitabının özeti, Senin Adın Aşk mıydı? pdf indirme linki, Senin Adın Aşk mıydı? epub indirme linki, Senin Adın Aşk mıydı? mobi indirme linki, Senin Adın Aşk mıydı? kitabını indir, Senin Adın Aşk mıydı? kitabı tanıtım bülteni, Senin Adın Aşk mıydı? arka kapak yazısı, Senin Adın Aşk mıydı? kitabı kaç sayfa, Senin Adın Aşk mıydı? hangi yayınevi tarafından basıldı, Senin Adın Aşk mıydı? kitabının türü nedir, Senin Adın Aşk mıydı? kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU