-->

Rubailer / Evhadüddin-i Kirmani Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Rubailer / Evhadüddin-i Kirmani Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Rubailer / Evhadüddin-i Kirmani kitabını inceleyeceğiz. Evhadüddin-i Kirmani tarafından yazılan Rubailer / Evhadüddin-i Kirmani kitabı 2014-03-18 tarihinde yayınlanmıştır. Rubailer / Evhadüddin-i Kirmani kitabı Doğu Klasikleri türünde yayınlanmış olup ŞULE YAYINLARI - KAMPANYA yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Rubailer / Evhadüddin-i Kirmani hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Evhadüddin-i Kirmani tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Rubailer / Evhadüddin-i Kirmani Kitabı Tanıtım Bülteni

Evhadüddin-i Kirmani tarafından kaleme alınmış Rubailer / Evhadüddin-i Kirmani kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

On üçüncü yüzyıl Anadolu'sunun büyük fikir adamlarından biri olan Evhadüddin-i Kirmâni'nin rubailerinden yapılan bir seçkiyi sunuyoruz. Akıl ile nefsin mücadelesinden eğitim sistemnine, semâdan raksa, güzellikten estetik anlayışına kadar bir çok konudaki görüşünü samimiyetle söyleyen bir sûfidir Evhadüddin-i Kirmâni.


Rubailer / Evhadüddin-i Kirmani Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Rubailer / Evhadüddin-i Kirmani


Rubailer / Evhadüddin-i Kirmani Kitabı İndirme Linkleri


Rubailer / Evhadüddin-i Kirmani Pdf İndirme Linkleri

Rubailer / Evhadüddin-i Kirmani Yandex Disk Pdf İndir

Rubailer / Evhadüddin-i Kirmani Google Drive Pdf İndir


Rubailer / Evhadüddin-i Kirmani Epub İndirme Linkleri

Rubailer / Evhadüddin-i Kirmani Yandex Disk Ebup İndir

Rubailer / Evhadüddin-i Kirmani Google Drive Epub İndir


Rubailer / Evhadüddin-i Kirmani Mobi İndirme Linkleri


Rubailer / Evhadüddin-i Kirmani Yandex Disk Mobi İndir

Rubailer / Evhadüddin-i Kirmani Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Rubailer / Evhadüddin-i Kirmani Etiketleri

Rubailer / Evhadüddin-i Kirmani kitabı hakkında genel bilgiler, Rubailer / Evhadüddin-i Kirmani kitabının yazarı kimdir, Rubailer / Evhadüddin-i Kirmani kitabının özeti, Rubailer / Evhadüddin-i Kirmani pdf indirme linki, Rubailer / Evhadüddin-i Kirmani epub indirme linki, Rubailer / Evhadüddin-i Kirmani mobi indirme linki, Rubailer / Evhadüddin-i Kirmani kitabını indir, Rubailer / Evhadüddin-i Kirmani kitabı tanıtım bülteni, Rubailer / Evhadüddin-i Kirmani arka kapak yazısı, Rubailer / Evhadüddin-i Kirmani kitabı kaç sayfa, Rubailer / Evhadüddin-i Kirmani hangi yayınevi tarafından basıldı, Rubailer / Evhadüddin-i Kirmani kitabının türü nedir, Rubailer / Evhadüddin-i Kirmani kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU