-->

Duygu Koleksiyoncusu Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Duygu Koleksiyoncusu Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Duygu Koleksiyoncusu kitabını inceleyeceğiz. Selda Terek Bilecen tarafından yazılan Duygu Koleksiyoncusu kitabı 2010-10-22 tarihinde yayınlanmıştır. Duygu Koleksiyoncusu kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup DESTEK YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Duygu Koleksiyoncusu hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Selda Terek Bilecen tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Duygu Koleksiyoncusu Kitabı Tanıtım Bülteni

Selda Terek Bilecen tarafından kaleme alınmış Duygu Koleksiyoncusu kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

'Aşk O Kadar Aşk'ın yazarından... Keyifli ve şaşırtıcı 16 hikâye ve sürpriz bir son... Hikâyelerin hepsi bütünün bir parçası... Her hikâyenin içinde bulunan sıradan bir karakter diğer hikâyenin baş rolü... Tıpkı gerçek hayat gibi... Siz de tam şu anda bulunduğunuz ortamda sizden başka bir kişi görüyorsanız, kendinizi oynamaktan bir an için vazgeçip onun kılığına bürübdüğünüzde, en az sizinki kadar kocaman bir dünya fark edersiniz. Sizin denizinizde köpüren dalgaların çok daha fazlası onun durgun sularında çoktan kıyıya vurmuş olabilir. İşte bunu gördüğünüz zaman zorlukların daha dayanılabilir, problemlerin daha başa çıkılabilir olduğunu fark edersiniz. Birbirimizin hayatlarında daha değersiz, daha küçük rollerde yer alan büyük karakter oyuncuları gibiyiz. Onun için bu film çok zengin bir kadroya sahip ve siz de ister istemez bir öyküde varsınız...


Duygu Koleksiyoncusu Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Duygu Koleksiyoncusu


Duygu Koleksiyoncusu Kitabı İndirme Linkleri


Duygu Koleksiyoncusu Pdf İndirme Linkleri

Duygu Koleksiyoncusu Yandex Disk Pdf İndir

Duygu Koleksiyoncusu Google Drive Pdf İndir


Duygu Koleksiyoncusu Epub İndirme Linkleri

Duygu Koleksiyoncusu Yandex Disk Ebup İndir

Duygu Koleksiyoncusu Google Drive Epub İndir


Duygu Koleksiyoncusu Mobi İndirme Linkleri


Duygu Koleksiyoncusu Yandex Disk Mobi İndir

Duygu Koleksiyoncusu Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Duygu Koleksiyoncusu Etiketleri

Duygu Koleksiyoncusu kitabı hakkında genel bilgiler, Duygu Koleksiyoncusu kitabının yazarı kimdir, Duygu Koleksiyoncusu kitabının özeti, Duygu Koleksiyoncusu pdf indirme linki, Duygu Koleksiyoncusu epub indirme linki, Duygu Koleksiyoncusu mobi indirme linki, Duygu Koleksiyoncusu kitabını indir, Duygu Koleksiyoncusu kitabı tanıtım bülteni, Duygu Koleksiyoncusu arka kapak yazısı, Duygu Koleksiyoncusu kitabı kaç sayfa, Duygu Koleksiyoncusu hangi yayınevi tarafından basıldı, Duygu Koleksiyoncusu kitabının türü nedir, Duygu Koleksiyoncusu kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU