-->

Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda kitabını inceleyeceğiz. Metin Önal Mengüşoğlu tarafından yazılan kitabı 2017-11-06 tarihinde yayınlanmıştır. kitabı Biyografi-Otobiyografi türünde yayınlanmış olup OKUR KİTAPLIĞI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Metin Önal Mengüşoğlu tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kitabı Tanıtım Bülteni

Metin Önal Mengüşoğlu tarafından kaleme alınmış kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Mütefekkir Şair Metin Önal Mengüşoğlu, bu eserinde aynı edebî ve fikrî niteliklere sahip Üstadı ve 'ağabeyi' olarak görüp ince bir titizlikle saygı duyduğu Sezai Karakoç üzerine, Üstadın düşünce ve edebiyat atlasına içeriden-yakın bakış açıları ve tanıklıklar içeren biyografi denemesiyle çıkıyor okurun karşısına.  Mengüşoğlu'nun hatıralarla yüklü kaleminden vücut bulan bu eserde, Karakoç'un tefekkür eserlerinin aydınlatılıp tahlil edilmesinin yanı sıra Üstadın bir medeniyeti omuzlayan şiirleri de özgün ve özge tespitler ışığında ışığa kavuşup açığa çıkarılıyor. 'Mahalli frekansları' da uyumlu söz ve ses efektleri içeren Mengüşoğlu'nun 'dava şuuru'yla kelimelere aksettirdiği bu hayati ögeler barındıran biyografik eserin Diriliş okurlarına da hitap eden bireysel-tarihsel bir boyutu olduğunu, yazarın bunu deneme formu içinde gerçekleştirdiğini ve ortaya samimi, sahici ve sahih bir Sezai Karakoç portresi çıktığını söylemek mümkündür. İslami hassasiyetlere sahip ve İslam davasına gönül vermiş bir şairin kaleminden Üstadın şiir sanatı ve tefekkür iklimi hassas dokunuşlar ve farklı tespitlerle İslami bir çerçeveye kavuşuyor.


Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu:


Kitabı İndirme Linkleri


Pdf İndirme Linkleri

Yandex Disk Pdf İndir

Google Drive Pdf İndir


Epub İndirme Linkleri

Yandex Disk Ebup İndir

Google Drive Epub İndir


Mobi İndirme Linkleri


Yandex Disk Mobi İndir

Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Etiketleri

kitabı hakkında genel bilgiler, kitabının yazarı kimdir, kitabının özeti, pdf indirme linki, epub indirme linki, mobi indirme linki, kitabını indir, kitabı tanıtım bülteni, arka kapak yazısı, kitabı kaç sayfa, hangi yayınevi tarafından basıldı, kitabının türü nedir, kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU