-->

Sıfır Beden Cehennemi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sıfır Beden Cehennemi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sıfır Beden Cehennemi kitabını inceleyeceğiz. Sarai Walker tarafından yazılan Sıfır Beden Cehennemi kitabı 2016-06-02 tarihinde yayınlanmıştır. Sıfır Beden Cehennemi kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup ALTIN KİTAPLAR yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sıfır Beden Cehennemi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Sarai Walker tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sıfır Beden Cehennemi Kitabı Tanıtım Bülteni

Sarai Walker tarafından kaleme alınmış Sıfır Beden Cehennemi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Parlak renkler giyiyor, bu bedende olduğum için özür dilemeyi reddediyorum." Alicia Kettle, namı diğer Balkabağı, küçüklüğünden beri kilolarından kurtulmak için büyük çaba sarf etmekte, zayıf olacağı bir geleceğin hayalini kurmaktadır; öyle mutsuz ve yalnızdır ki, "hep cenazeye gidiyormuş gibi" görünür. Fakat bir gün, renkli çoraplar giyen koca gözlü bir kız –Leeta– onun rutinini de düşüncelerini de değiştirecektir. Leeta aracılığıyla bir kadın kolektifiyle bağ kuran Balkabağı'nın yaşadığı dönüşüm süreci, Amerika ve İngiltere başta olmak üzere Batı metropollerini sarsan "Jennifer" eylemleriyle de kesişecektir. Erkek egemen sistemin kadın bedenini ve cinselliğini metalaştıran, onu yalnızca seks nesnesi olarak gören yapısında büyük gedikler açmaya başlayan bu eylemlerin kimler tarafından yapıldığı bilinmemekle birlikte, cezalandırılan kişilerin üzerinden çıkan kâğıtlarda "Jennifer" yazmaktadır. Şiddetin dozunu giderek artıran "Jennifer hareketi"nin eylemleri, artık kadınlara ve çocuklara yönelik şiddete, taciz ve tecavüze karşı intikam saldırılarını da içermeye başlamıştır. Erkek egemen sistem, pimi çekilmiş bir el bombası gibi patlayan bu yıkıcı öfke karşısında diken üstündedir. Sıfır Beden Cehennemi, son yıllarda hızla yayılan beden, estetik, moda ve diyet ekonomisiyle; taciz, tecavüz ve çocuk istismarı gerçekliğiyle hesaplaşmaya girişen radikal bir metin olduğu kadar, sistemin dayattığı güzellik algısına sert ve etkili bir itiraz olarak da okunabilir.


Sıfır Beden Cehennemi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sıfır Beden Cehennemi


Sıfır Beden Cehennemi Kitabı İndirme Linkleri


Sıfır Beden Cehennemi Pdf İndirme Linkleri

Sıfır Beden Cehennemi Yandex Disk Pdf İndir

Sıfır Beden Cehennemi Google Drive Pdf İndir


Sıfır Beden Cehennemi Epub İndirme Linkleri

Sıfır Beden Cehennemi Yandex Disk Ebup İndir

Sıfır Beden Cehennemi Google Drive Epub İndir


Sıfır Beden Cehennemi Mobi İndirme Linkleri


Sıfır Beden Cehennemi Yandex Disk Mobi İndir

Sıfır Beden Cehennemi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sıfır Beden Cehennemi Etiketleri

Sıfır Beden Cehennemi kitabı hakkında genel bilgiler, Sıfır Beden Cehennemi kitabının yazarı kimdir, Sıfır Beden Cehennemi kitabının özeti, Sıfır Beden Cehennemi pdf indirme linki, Sıfır Beden Cehennemi epub indirme linki, Sıfır Beden Cehennemi mobi indirme linki, Sıfır Beden Cehennemi kitabını indir, Sıfır Beden Cehennemi kitabı tanıtım bülteni, Sıfır Beden Cehennemi arka kapak yazısı, Sıfır Beden Cehennemi kitabı kaç sayfa, Sıfır Beden Cehennemi hangi yayınevi tarafından basıldı, Sıfır Beden Cehennemi kitabının türü nedir, Sıfır Beden Cehennemi kitabı kime aittir.


1 Yorum :

  1. Gerçekten bir tane kitap indirmek için elli tane linke yönlendirdiğiniz için tesekkurler. Hala indiremedim tabi guzel tuzak :D

    YanıtlaSil

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU