-->

Son 100 Gün Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Son 100 Gün Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Son 100 Gün kitabını inceleyeceğiz. Patrick McGuinness tarafından yazılan Son 100 Gün kitabı 2015-12-18 tarihinde yayınlanmıştır. Son 100 Gün kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup HABİTUS KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Son 100 Gün hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Patrick McGuinness tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Son 100 Gün Kitabı Tanıtım Bülteni

Patrick McGuinness tarafından kaleme alınmış Son 100 Gün kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Çürüme doğada olduğu gibi tarihte de yaşamın laboratuvarıdır -Karl Marx-... 'Doğu'nun Paris'i'...Bükreş...1989...Romanya… Yolsuzlukların gündelik hayat ritminin sıradan bir parçası olduğu, her türlü lüksün rüşvetle elde edildiği ama sadece ekmek almak için bile yüzlerce kişilik kuyruğa girilen, çelişkilerle dolu yozlaşmış bir yaşamın şiddet yüklü anlatısı Son Yüz Gün. Çavuşeskular hegemonyasında ve onların emrinde her deliğe sızan Securitate'nin ablukaya aldığı her an patlamaya hazır Romanya'nın altüst zamanlarının romanı. Grevleri yasaklayan, temel ihtiyaçları dahi bastıran devlet zor rejiminin ve eski şehrin müthiş bir talan ve inatla Stalinist legokente dönüşümünün hikayesi... 'Halkın Sarayı' adı verilen devasa yapının 'her şeye rağmen' yükseldiği, kalkınma adı altındaki 'geleceğe dair' masalların her geçen gün çöktüğü Son Yüz Gün. Eşitsizlikler içinde ve tehlikenin kıyısında yaşamların, hayal kırıklıklarının ve yozlaştırılmış ideallerin hikayesini anlatıyor Patrick McGuinness; müthiş gözlem yeteneği ve derinlikli karakterleriyle yakın dönemin tarihsel romanı.


Son 100 Gün Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Son 100 Gün


Son 100 Gün Kitabı İndirme Linkleri


Son 100 Gün Pdf İndirme Linkleri

Son 100 Gün Yandex Disk Pdf İndir

Son 100 Gün Google Drive Pdf İndir


Son 100 Gün Epub İndirme Linkleri

Son 100 Gün Yandex Disk Ebup İndir

Son 100 Gün Google Drive Epub İndir


Son 100 Gün Mobi İndirme Linkleri


Son 100 Gün Yandex Disk Mobi İndir

Son 100 Gün Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Son 100 Gün Etiketleri

Son 100 Gün kitabı hakkında genel bilgiler, Son 100 Gün kitabının yazarı kimdir, Son 100 Gün kitabının özeti, Son 100 Gün pdf indirme linki, Son 100 Gün epub indirme linki, Son 100 Gün mobi indirme linki, Son 100 Gün kitabını indir, Son 100 Gün kitabı tanıtım bülteni, Son 100 Gün arka kapak yazısı, Son 100 Gün kitabı kaç sayfa, Son 100 Gün hangi yayınevi tarafından basıldı, Son 100 Gün kitabının türü nedir, Son 100 Gün kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU