-->

Ölüm Defteri 1 (Death Note) Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Ölüm Defteri 1 (Death Note) Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Ölüm Defteri 1 (Death Note) kitabını inceleyeceğiz. Tsugumi Ooba tarafından yazılan Ölüm Defteri 1 (Death Note) kitabı 2018-11-12 tarihinde yayınlanmıştır. Ölüm Defteri 1 (Death Note) kitabı Çizgi Roman türünde yayınlanmış olup AKILÇELEN KİTAPLAR yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Ölüm Defteri 1 (Death Note) hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Tsugumi Ooba tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Ölüm Defteri 1 (Death Note) Kitabı Tanıtım Bülteni

Tsugumi Ooba tarafından kaleme alınmış Ölüm Defteri 1 (Death Note) kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Japon çizgi romanlarına verilen isim olan Manga, dünyada bir çılgınlık halini almıştır. Death Note (Ölüm Defteri) yayınladığı bütün ülkelerde satış rekorları kıran ve geniş bir hayran kitlesine sahip en önemli manga serilerinden biridir. Bu deftere adı yazılanlar ölür… Ölüm Tanrısı Şinigami Ryuk'un insanoğlu dünyasına düşürdüğü defter: DEATH NOTE (ÖLÜM DEFTERİ). Bu doğaüstü defteri bulan ve dünyadaki cani suçluları ortadan kaldırmak için kullanmaya karar veren Light Yagami (nam-ı diğer Kira) ile kimsenin çözemediği olaylarda polise yardım eden L adlı gizemli detektif arasındaki muhteşem mücadele böyle başlar. Light Yagami bu deftere ismini yazdığı ve yüzünü bildiği herkesin öleceğini keşfeder. Önceleri defteri kuşkuyla kullanmaya başlayan Light, ismini yazdığı insanların hayatlarının kendisinin belirlediği ölüm şekliyle son bulduğunu görür. Her geçen gün defterin yeni yeni özelliklerini öğrendikçe hayalindeki dünyayı yaratabilmek için defteri kullanmaya başlayarak adalet mekanizmasının yeterince cezalandıramadığı azılı suçluları öldürmeye karar verir. Suçlular gizemli bir şekilde ve peş peşe ölmeye başlayınca durum polisin dikkatini çeker ve dünyadaki birçok gizemli olayı çözmekle görevlendirilmiş olan "L" adlı dedektif, konuyu araştırmak üzere polisin yardımına koşar.


Ölüm Defteri 1 (Death Note) Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Ölüm Defteri 1 (Death Note)


Ölüm Defteri 1 (Death Note) Kitabı İndirme Linkleri


Ölüm Defteri 1 (Death Note) Pdf İndirme Linkleri

Ölüm Defteri 1 (Death Note) Yandex Disk Pdf İndir

Ölüm Defteri 1 (Death Note) Google Drive Pdf İndir


Ölüm Defteri 1 (Death Note) Epub İndirme Linkleri

Ölüm Defteri 1 (Death Note) Yandex Disk Ebup İndir

Ölüm Defteri 1 (Death Note) Google Drive Epub İndir


Ölüm Defteri 1 (Death Note) Mobi İndirme Linkleri


Ölüm Defteri 1 (Death Note) Yandex Disk Mobi İndir

Ölüm Defteri 1 (Death Note) Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Ölüm Defteri 1 (Death Note) Etiketleri

Ölüm Defteri 1 (Death Note) kitabı hakkında genel bilgiler, Ölüm Defteri 1 (Death Note) kitabının yazarı kimdir, Ölüm Defteri 1 (Death Note) kitabının özeti, Ölüm Defteri 1 (Death Note) pdf indirme linki, Ölüm Defteri 1 (Death Note) epub indirme linki, Ölüm Defteri 1 (Death Note) mobi indirme linki, Ölüm Defteri 1 (Death Note) kitabını indir, Ölüm Defteri 1 (Death Note) kitabı tanıtım bülteni, Ölüm Defteri 1 (Death Note) arka kapak yazısı, Ölüm Defteri 1 (Death Note) kitabı kaç sayfa, Ölüm Defteri 1 (Death Note) hangi yayınevi tarafından basıldı, Ölüm Defteri 1 (Death Note) kitabının türü nedir, Ölüm Defteri 1 (Death Note) kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU