-->

Son Okur Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Son Okur Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Son Okur kitabını inceleyeceğiz. Ricardo Piglia tarafından yazılan Son Okur kitabı 2018-04-10 tarihinde yayınlanmıştır. Son Okur kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup DELİ DOLU yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Son Okur hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ricardo Piglia tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Son Okur Kitabı Tanıtım Bülteni

Ricardo Piglia tarafından kaleme alınmış Son Okur kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Pasif okur" imgesini yıkan, zihin açıcı bir kitap!  Arjantinli yazar ve eleştirmen Ricardo Piglia'nın Son Okur adlı kitabı, okur olmanın değişik hallerine yakından bakmamıza olanak sağlayan bir metin. Ricardo Piglia, farklı okur tipleri üzerinde durduğu bu kitabında, "pasif okur" algısını yerle bir ederek, okuru bir "eylem insanı"olarak yeniden kurguluyor.  Son Okur, edebiyatın en önemli varlık koşulu sayılan okuru, Kafka'dan Joyce'a, Borges'ten Che Guevara'ya uzanan bir yelpazeyi izleyerek, adım adım sorguluyor. Delidolu'nun kurmaca dışı kitaplar koleksiyonunun yeni halkası Son Okur, dizinin "Okumak" başlıklı alt temasının da ilk kitabı. Ricardo Piglia, "Her şeyin yazılmış olduğu, kitaba doymuş bir evrende bir kitap ancak yeniden ve farklı şekilde okunabilir" görüşünü savunarak kitabında ezeli ve ebedi son okur imgesine odaklanıyor. Peki kimdir bu son okur? Kör olana kadar okumayı bırakmayan Borges mi, tek isteği aralıksız okumak ve yazmak olan Kafka mı, çatışmaya beş kala ağaca çıkıp kitap okuyan Che Guevara mı? Yazar sevgililerinin metinlerinin son okuru olan ve büyük bir sadakatle yeniden yazanmüstensih-kadınlar mı? Yoksa henüz belirsiz bir tekno-geleceğin şafağında, geçmişten tamamen kopmadan önünü görmeye çalışan biz "sıradan" okurlar mı? "Borges'in, yüzünü bir kitaba yapıştırdığı ve sayfalardaki harflerin ne olduğunu sökmeye çalıştığı bir fotoğrafı vardır. Yazar Meksika Caddesi'ndeki Ulusal Kütüphane'nin yüksek tavanlı galerilerinden birindedir; çömelmiş ve bakışlarını açık sayfaya dikmiştir. O, tanıdığımız en inatçı okurlardan biridir. Görme yetisini okurken kaybettiğini hayal edebiliriz; yine de her şeye rağmen devam etmeye çalışır. Son okurun ilk imgesi bu olabilir: Hayatını okuyarak geçiren, lambanın ışığında gözlerini kör eden bir adam. "Ben şimdi gözlerimin artık göremediği sayfaların okuruyum."


Son Okur Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Son Okur


Son Okur Kitabı İndirme Linkleri


Son Okur Pdf İndirme Linkleri

Son Okur Yandex Disk Pdf İndir

Son Okur Google Drive Pdf İndir


Son Okur Epub İndirme Linkleri

Son Okur Yandex Disk Ebup İndir

Son Okur Google Drive Epub İndir


Son Okur Mobi İndirme Linkleri


Son Okur Yandex Disk Mobi İndir

Son Okur Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Son Okur Etiketleri

Son Okur kitabı hakkında genel bilgiler, Son Okur kitabının yazarı kimdir, Son Okur kitabının özeti, Son Okur pdf indirme linki, Son Okur epub indirme linki, Son Okur mobi indirme linki, Son Okur kitabını indir, Son Okur kitabı tanıtım bülteni, Son Okur arka kapak yazısı, Son Okur kitabı kaç sayfa, Son Okur hangi yayınevi tarafından basıldı, Son Okur kitabının türü nedir, Son Okur kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU