-->

Sayım'ın Konuşan Bavulu & Zor Sorular Samimi Cevaplar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sayım'ın Konuşan Bavulu & Zor Sorular Samimi Cevaplar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sayım'ın Konuşan Bavulu & Zor Sorular Samimi Cevaplar kitabını inceleyeceğiz. Sayım Çınar tarafından yazılan Sayım'ın Konuşan Bavulu & Zor Sorular Samimi Cevaplar kitabı 2010-02-05 tarihinde yayınlanmıştır. 264 sayfa olarak yayınlanan Sayım'ın Konuşan Bavulu & Zor Sorular Samimi Cevaplar kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup İNKILAP KİTABEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sayım'ın Konuşan Bavulu & Zor Sorular Samimi Cevaplar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Sayım Çınar tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sayım'ın Konuşan Bavulu & Zor Sorular Samimi Cevaplar Kitabı Tanıtım Bülteni

Sayım Çınar tarafından kaleme alınmış Sayım'ın Konuşan Bavulu & Zor Sorular Samimi Cevaplar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Sayım'ın Bavulu bu kez söyleşilerle dolu. Yıllarca en son çıkan kitaplarla doldurduğu bavuluyla gazetecileri ziyaret eden Sayım Çınar, onlarla kitaplar üzerinden kurduğu ilişkiyi farklı bir boyuta taşıdı. İşi soru sormak olan gazeteciler, bu defa Sayım'ın sorularını cevapladılar. Sayım'ın samimiyeti ve iyi niyeti onların cevaplarına da yansıdı ve ortaya son derece içten bu söyleşiler çıktı. 4. kuvvet medyaya yön veren, her biri birbirinden farklı eğilimlere ve dünya görüşüne sahip 47 ismi, bilinmeyen yönleriyle tanımak isteyenler için "Sayım'ın Konuşan Bavulu" kaçırılmaması gereken, kitaplıkların demirbaşı olmaya aday bir kitap. Doğan Hızlan, İsmet Berkan, Haşmet Babaoğlu, Melih Aşık, Ayşe Arman, Ahmet Hakan, Nuray Mert, Nihal Bengisu Karaca, Yılmaz Özdil gibi birçok ünlü isimle yapılmış bu röportajlar, "Sayım Çınar röportajları" olmaları nedeniyle farklıdır. O yıllar boyu, içi kitap dolu ünlü bavuluyla Bab-ı Ali veya Plaza gazetecilerini okumaya davet etti, adeta kitaplarla aramızda canlı bir köprü oldu. Daha sonra başladığı edebiyat gazeteciliği kadar, söyleşi alanında da seçkinleşti. Tam sorulması gereken soruları bulup çıkarmada, insanları konuşturmada ve gizleri çözmede onun gibisi yoktur. Hem de konuştuğu insanlar çokluk ülkenin aydınları olduğu halde... Adı Sayım Çınar'dır, sevenleri içinse Türkiye'nin tek gerçek panda'sıdır!... Bu kitabı herkesin ilgiyle okuyacağına kalıbımı basarım." - Atilla Dorsay


Sayım'ın Konuşan Bavulu & Zor Sorular Samimi Cevaplar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sayım'ın Konuşan Bavulu & Zor Sorular Samimi Cevaplar


Sayım'ın Konuşan Bavulu & Zor Sorular Samimi Cevaplar Kitabı İndirme Linkleri


Sayım'ın Konuşan Bavulu & Zor Sorular Samimi Cevaplar Pdf İndirme Linkleri

Sayım'ın Konuşan Bavulu & Zor Sorular Samimi Cevaplar Yandex Disk Pdf İndir

Sayım'ın Konuşan Bavulu & Zor Sorular Samimi Cevaplar Google Drive Pdf İndir


Sayım'ın Konuşan Bavulu & Zor Sorular Samimi Cevaplar Epub İndirme Linkleri

Sayım'ın Konuşan Bavulu & Zor Sorular Samimi Cevaplar Yandex Disk Ebup İndir

Sayım'ın Konuşan Bavulu & Zor Sorular Samimi Cevaplar Google Drive Epub İndir


Sayım'ın Konuşan Bavulu & Zor Sorular Samimi Cevaplar Mobi İndirme Linkleri


Sayım'ın Konuşan Bavulu & Zor Sorular Samimi Cevaplar Yandex Disk Mobi İndir

Sayım'ın Konuşan Bavulu & Zor Sorular Samimi Cevaplar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sayım'ın Konuşan Bavulu & Zor Sorular Samimi Cevaplar Etiketleri

Sayım'ın Konuşan Bavulu & Zor Sorular Samimi Cevaplar kitabı hakkında genel bilgiler, Sayım'ın Konuşan Bavulu & Zor Sorular Samimi Cevaplar kitabının yazarı kimdir, Sayım'ın Konuşan Bavulu & Zor Sorular Samimi Cevaplar kitabının özeti, Sayım'ın Konuşan Bavulu & Zor Sorular Samimi Cevaplar pdf indirme linki, Sayım'ın Konuşan Bavulu & Zor Sorular Samimi Cevaplar epub indirme linki, Sayım'ın Konuşan Bavulu & Zor Sorular Samimi Cevaplar mobi indirme linki, Sayım'ın Konuşan Bavulu & Zor Sorular Samimi Cevaplar kitabını indir, Sayım'ın Konuşan Bavulu & Zor Sorular Samimi Cevaplar kitabı tanıtım bülteni, Sayım'ın Konuşan Bavulu & Zor Sorular Samimi Cevaplar arka kapak yazısı, Sayım'ın Konuşan Bavulu & Zor Sorular Samimi Cevaplar kitabı kaç sayfa, Sayım'ın Konuşan Bavulu & Zor Sorular Samimi Cevaplar hangi yayınevi tarafından basıldı, Sayım'ın Konuşan Bavulu & Zor Sorular Samimi Cevaplar kitabının türü nedir, Sayım'ın Konuşan Bavulu & Zor Sorular Samimi Cevaplar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU