-->

Şili'de Gizlice Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Şili'de Gizlice Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Şili'de Gizlice kitabını inceleyeceğiz. Gabriel Garcia Marquez tarafından yazılan Şili'de Gizlice kitabı 2018-11-28 tarihinde yayınlanmıştır. Şili'de Gizlice kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup CAN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Şili'de Gizlice hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Gabriel Garcia Marquez tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Şili'de Gizlice Kitabı Tanıtım Bülteni

Gabriel Garcia Marquez tarafından kaleme alınmış Şili'de Gizlice kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

1973 yılında, iri-yarı, siyah saçlı, sakallı bir sinema yönetmeni, askeri darbenin hemen ardından Şili'den kaçtı. On iki yıl sonra, zayıflamış, saçlarının rengi açılmış, sakalını kesmiş olarak geri döndü; sahte bir pasaportla, sahte bir ad altında, sahte bir geçmiş ve sahte bir eşle. Bu öykü, Pinochet yönetimi altındaki Şili'de hayatın nasıl olduğunu gerçek boyutlarıyla dünyanın gözleri önüne sermek uğruna özgürlüğünü tehlikeye atarak Şili'ye gizlice giren Miguel Litt¡n'in öyküsüdür. Ünlü yazar Gabriel Garcia Marquez, Miguel Litt¡n'le yaptığı tam onsekiz saatlik bir görüşmeden sonra bu öyküyü romanlarından tanıdığımız ustaca anlatımıyla kaleme aldı. Pinochet'nin Şili'sini, dışı cilalı, içi yozlaşan o diktatörlük yönetiminin gerçek yüzünü, bu yönetime karşı çıkan, kimi başarılı olan kimi de işkence gören, kaybolan sayısız Şililinin kahramanca direnişini, sürgünde yaşamanın acısını derinden hisseden Litt¡n'in serüvenini Şili'de Gizlice adı altında kitaplaştırdı.


Şili'de Gizlice Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Şili'de Gizlice


Şili'de Gizlice Kitabı İndirme Linkleri


Şili'de Gizlice Pdf İndirme Linkleri

Şili'de Gizlice Yandex Disk Pdf İndir

Şili'de Gizlice Google Drive Pdf İndir


Şili'de Gizlice Epub İndirme Linkleri

Şili'de Gizlice Yandex Disk Ebup İndir

Şili'de Gizlice Google Drive Epub İndir


Şili'de Gizlice Mobi İndirme Linkleri


Şili'de Gizlice Yandex Disk Mobi İndir

Şili'de Gizlice Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Şili'de Gizlice Etiketleri

Şili'de Gizlice kitabı hakkında genel bilgiler, Şili'de Gizlice kitabının yazarı kimdir, Şili'de Gizlice kitabının özeti, Şili'de Gizlice pdf indirme linki, Şili'de Gizlice epub indirme linki, Şili'de Gizlice mobi indirme linki, Şili'de Gizlice kitabını indir, Şili'de Gizlice kitabı tanıtım bülteni, Şili'de Gizlice arka kapak yazısı, Şili'de Gizlice kitabı kaç sayfa, Şili'de Gizlice hangi yayınevi tarafından basıldı, Şili'de Gizlice kitabının türü nedir, Şili'de Gizlice kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU