-->

Sıska Bacaklar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sıska Bacaklar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sıska Bacaklar kitabını inceleyeceğiz. Tom Robbins tarafından yazılan Sıska Bacaklar kitabı 2010-03-31 tarihinde yayınlanmıştır. Sıska Bacaklar kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup AYRINTI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sıska Bacaklar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Tom Robbins tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sıska Bacaklar Kitabı Tanıtım Bülteni

Tom Robbins tarafından kaleme alınmış Sıska Bacaklar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bir Arap'la bir Yahudi bir gün birlikte Birleşmiş Milletler binasının karşısında restoran açmışlar... Etnik bir fıkranın başlangıcı sandınız, değil mi? Ama yanıldınız. Yahudilerle Arapların bir gün gerçekleşmesi umut edilen barış içindeki ortak yaşamlarının küçük evreni niteliğindeki bu restoran, Tom Robbins'in o ihtişamlı yaratıcılığını yine doludizgin serbest bıraktığı romanı Sıska Bacaklar'ın ana eksenini oluşturuyor. Bu eksen etrafında, genç bir ressamın New York'taki sanat ortamında kendi yolunu bulma mücadelesine, aynı dünyada hasbelkader yıldızı parlayan hödük bir kaynak ustasının sonunda Filistin'in yitik tanrısını keşfine, Kıyamet Günü'nün gelişini çabuklaştırmaya çalışan bir rahibin çabalarına tanık oluyoruz. Fasulye Konservesi, Kirli Çorap, Tatlı Kaşığı, Boyalı Sopa ve Sedefli Deniz Helezonu gibi nesnelerin ABD'den Kudüs'e bir hac yolculuğuna kalkıştıkları, bir fasulye konservesinin derin felsefi nutuklara giriştiği bir romanla karşı karşıyayız. Bu kitap "Sihre inanmamak zavallı ruhları hükümete ve iş dünyasına inanmaya zorlayabilir," diyen bir dil cambazının yapıtı ne de olsa. Üstelik bütün bunlar olup biterken, insanoğlunun evreni net olarak görmesini engelleyen bütün yanılsamaları, Salome'nin tülleri gibi tek tek gözümüzün önünden kaldırıyor. Robbins, Buram buram siyaset kokan bu romanında, Kitabı Mukaddes'in mirasından dehasına yaraşır bir muziplikle yararlanıyor ve her zamanki cüretkar tavrından hiç ödün vermeksizin, çağımızın en hassas meselelerine el atıyor: Irk, siyaset, evlilik, sanat, din, para ve şehvet. Bunların üzerine, kimilerinin gezegenimizin "son günleri" olarak adlandırdığı bir öngörünün gölgesi düşüyor düşmesine. Ancak yazar her ne kadar kıyamet gününün dehşeti karşısında başını kuma gömmese de, yarattığı o neşe dolu, pırıl pırıl evren böyle olası bir akıbetin gölgesiyle kolay kolay kararmayacak kadar aydınlıktır aslında.


Sıska Bacaklar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sıska Bacaklar


Sıska Bacaklar Kitabı İndirme Linkleri


Sıska Bacaklar Pdf İndirme Linkleri

Sıska Bacaklar Yandex Disk Pdf İndir

Sıska Bacaklar Google Drive Pdf İndir


Sıska Bacaklar Epub İndirme Linkleri

Sıska Bacaklar Yandex Disk Ebup İndir

Sıska Bacaklar Google Drive Epub İndir


Sıska Bacaklar Mobi İndirme Linkleri


Sıska Bacaklar Yandex Disk Mobi İndir

Sıska Bacaklar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sıska Bacaklar Etiketleri

Sıska Bacaklar kitabı hakkında genel bilgiler, Sıska Bacaklar kitabının yazarı kimdir, Sıska Bacaklar kitabının özeti, Sıska Bacaklar pdf indirme linki, Sıska Bacaklar epub indirme linki, Sıska Bacaklar mobi indirme linki, Sıska Bacaklar kitabını indir, Sıska Bacaklar kitabı tanıtım bülteni, Sıska Bacaklar arka kapak yazısı, Sıska Bacaklar kitabı kaç sayfa, Sıska Bacaklar hangi yayınevi tarafından basıldı, Sıska Bacaklar kitabının türü nedir, Sıska Bacaklar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU