-->

Aklımda Kalan Kırıntılar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Aklımda Kalan Kırıntılar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Aklımda Kalan Kırıntılar kitabını inceleyeceğiz. Hasan Çakıcı tarafından yazılan Aklımda Kalan Kırıntılar kitabı 2016-07-25 tarihinde yayınlanmıştır. Aklımda Kalan Kırıntılar kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup KARİNA YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Aklımda Kalan Kırıntılar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Hasan Çakıcı tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Aklımda Kalan Kırıntılar Kitabı Tanıtım Bülteni

Hasan Çakıcı tarafından kaleme alınmış Aklımda Kalan Kırıntılar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Dünya değişim üzerine kurulmuş. Hayatımıza giren her şey bir müddet sonra bu kuralın şartlarına boyun eğiyor. Teknoloji ve ihtiyaçlar bazı meslekleri bile değişime uğratıyor veya yok ediyor. Canlılar da öyle değil mi? Doğduğu andan itibaren değişim sürecine giriyorlar. Hatta yıllar sonra gördüğümüz dostumuza, "Aaaaa ne kadar değişmişsin, az kalsın tanıyamayacaktım" gibi laflar ediveriyoruz. Bu kitabımda çoğunlukla kendi hayatımda tanık olduğum değişimlere değindim. Zorluklar ve mutluluklarla iç içe yaşamışız. Bir zorluğun üstesinden gelmek, mutlu olmanın en temel unsuruymuş. Onun için insanlar hayatlarını tehlikeye atarak zorlu dağlara tırmanışlar yapıyorlar. Tek amaçları var. Başarmış olmanın mutluluğunu yaşamak. Çocukluğum, okul yıllarım, gençliğim hep zorluklar içinde geçti. Ama inanılmaz mutluluklar yaşadım. O dönemin yaşam biçimi böyleydi. İnsanlar çalışırlar, üretirler sonra bir arada, dayanışmanın ve paylaşmanın mutluluğunu yaşarlardı. Şimdi böyle yaşantı kalmadı. Eski zorluklar ve mücadele de yok. Yeni bir çağa girdik. Makineler bizim yerimize işleri yapıyorlar. Teknoloji her an her zaman yanıbaşımızda. Merak etme, özleme, hasret yok. Elimizde küçücük kutucuklar var. O bize her şeyi anlatıyor. Elimizden hiç düşmüyor. Otobüste, kafede, plajda, her yerde bizimle çok iyi arkadaş. Doğayla iç içe olma, dostluklar, paylaşımlar, mutluluklar mı? Boşverin onları, çok geride kaldılar. Değişim onları sildi süpürdü...


Aklımda Kalan Kırıntılar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Aklımda Kalan Kırıntılar


Aklımda Kalan Kırıntılar Kitabı İndirme Linkleri


Aklımda Kalan Kırıntılar Pdf İndirme Linkleri

Aklımda Kalan Kırıntılar Yandex Disk Pdf İndir

Aklımda Kalan Kırıntılar Google Drive Pdf İndir


Aklımda Kalan Kırıntılar Epub İndirme Linkleri

Aklımda Kalan Kırıntılar Yandex Disk Ebup İndir

Aklımda Kalan Kırıntılar Google Drive Epub İndir


Aklımda Kalan Kırıntılar Mobi İndirme Linkleri


Aklımda Kalan Kırıntılar Yandex Disk Mobi İndir

Aklımda Kalan Kırıntılar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Aklımda Kalan Kırıntılar Etiketleri

Aklımda Kalan Kırıntılar kitabı hakkında genel bilgiler, Aklımda Kalan Kırıntılar kitabının yazarı kimdir, Aklımda Kalan Kırıntılar kitabının özeti, Aklımda Kalan Kırıntılar pdf indirme linki, Aklımda Kalan Kırıntılar epub indirme linki, Aklımda Kalan Kırıntılar mobi indirme linki, Aklımda Kalan Kırıntılar kitabını indir, Aklımda Kalan Kırıntılar kitabı tanıtım bülteni, Aklımda Kalan Kırıntılar arka kapak yazısı, Aklımda Kalan Kırıntılar kitabı kaç sayfa, Aklımda Kalan Kırıntılar hangi yayınevi tarafından basıldı, Aklımda Kalan Kırıntılar kitabının türü nedir, Aklımda Kalan Kırıntılar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU