-->

İtiraflar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


İtiraflar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda İtiraflar kitabını inceleyeceğiz. Kanae Minato tarafından yazılan İtiraflar kitabı 2016-04-20 tarihinde yayınlanmıştır. İtiraflar kitabı Polisiye türünde yayınlanmış olup DOĞAN KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. İtiraflar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Kanae Minato tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


İtiraflar Kitabı Tanıtım Bülteni

Kanae Minato tarafından kaleme alınmış İtiraflar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

İtiraflar, kara, sessiz, irkiltici, acımasız bir intikam öyküsü… Minato'nun, bağırıp çağırmayan, bir akarsu dinginliğinde akan satırları, öğretmen Yuko Moriguçi'nin, dört yaşındaki kızını öldüren iki ortaokul öğrencisinden aldığı intikamın dehşetini yansıtıyor. İtiraflar'ı okurken çocukluk, masumiyet,  eğitim üzerine düşüncelerinizi gözden geçirip Kanae Minato'nun aile, sistem, teknoloji, şiddet ve tüketim kültürüyle çepeçevre sarılan hayatlarımızın orta yerine attığı sorularla cebelleşeceksiniz.


İtiraflar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: İtiraflar


İtiraflar Kitabı İndirme Linkleri


İtiraflar Pdf İndirme Linkleri

İtiraflar Yandex Disk Pdf İndir

İtiraflar Google Drive Pdf İndir


İtiraflar Epub İndirme Linkleri

İtiraflar Yandex Disk Ebup İndir

İtiraflar Google Drive Epub İndir


İtiraflar Mobi İndirme Linkleri


İtiraflar Yandex Disk Mobi İndir

İtiraflar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


İtiraflar Etiketleri

İtiraflar kitabı hakkında genel bilgiler, İtiraflar kitabının yazarı kimdir, İtiraflar kitabının özeti, İtiraflar pdf indirme linki, İtiraflar epub indirme linki, İtiraflar mobi indirme linki, İtiraflar kitabını indir, İtiraflar kitabı tanıtım bülteni, İtiraflar arka kapak yazısı, İtiraflar kitabı kaç sayfa, İtiraflar hangi yayınevi tarafından basıldı, İtiraflar kitabının türü nedir, İtiraflar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU