-->

Kadın Otelci Olmanın Dayanılmaz Ağırlığı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kadın Otelci Olmanın Dayanılmaz Ağırlığı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kadın Otelci Olmanın Dayanılmaz Ağırlığı kitabını inceleyeceğiz. Tijen Günyol tarafından yazılan Kadın Otelci Olmanın Dayanılmaz Ağırlığı kitabı 2017-11-15 tarihinde yayınlanmıştır. Kadın Otelci Olmanın Dayanılmaz Ağırlığı kitabı Anlatı türünde yayınlanmış olup GÜRER YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kadın Otelci Olmanın Dayanılmaz Ağırlığı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Tijen Günyol tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kadın Otelci Olmanın Dayanılmaz Ağırlığı Kitabı Tanıtım Bülteni

Tijen Günyol tarafından kaleme alınmış Kadın Otelci Olmanın Dayanılmaz Ağırlığı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Otelcilik zorlu bir iştir. Otelciliğin temel kuralı, koşulsuz -müşteri değil- misafir memnuniyetidir. Otelde kimse isteklerinize hayır demez, yaptıklarınızdan dolayı sizi yermez ve isteklerinize karşı çıkmaz. Her şeye "Peki efendim." denir; en saçma isteklerinize bile. Bu nedenle talep arzu ve egolarınızı en iyi tatmin etme yerleri de otellerdir. Tijen Günyol yurt içinde ve dışında, otuz yıllık otelcilik hayatı boyunca kendi başından ve mesai arkadaşlarının başından geçen en trajikomik olayları sizlerle paylaşıyor. Altıncı kattan atlayıp havuzu tutturamayan turist, kafasında telsiz kırılan sapık patron, profiterol kazanına düşen stajyer, deve sırtında gidilen müşteri ziyareti, otelde kalan ağır yaralı askerler, yangın alarmını gizli kamera zanneden kadın… Bu kitapta ne ararsanız var. Aktif bir barınak gönüllüsü olan Tijen Günyol, bu kitabın bütün gelirini yaşlı ve sakat hayvanların bakımı için bağışlamıştır.


Kadın Otelci Olmanın Dayanılmaz Ağırlığı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kadın Otelci Olmanın Dayanılmaz Ağırlığı


Kadın Otelci Olmanın Dayanılmaz Ağırlığı Kitabı İndirme Linkleri


Kadın Otelci Olmanın Dayanılmaz Ağırlığı Pdf İndirme Linkleri

Kadın Otelci Olmanın Dayanılmaz Ağırlığı Yandex Disk Pdf İndir

Kadın Otelci Olmanın Dayanılmaz Ağırlığı Google Drive Pdf İndir


Kadın Otelci Olmanın Dayanılmaz Ağırlığı Epub İndirme Linkleri

Kadın Otelci Olmanın Dayanılmaz Ağırlığı Yandex Disk Ebup İndir

Kadın Otelci Olmanın Dayanılmaz Ağırlığı Google Drive Epub İndir


Kadın Otelci Olmanın Dayanılmaz Ağırlığı Mobi İndirme Linkleri


Kadın Otelci Olmanın Dayanılmaz Ağırlığı Yandex Disk Mobi İndir

Kadın Otelci Olmanın Dayanılmaz Ağırlığı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kadın Otelci Olmanın Dayanılmaz Ağırlığı Etiketleri

Kadın Otelci Olmanın Dayanılmaz Ağırlığı kitabı hakkında genel bilgiler, Kadın Otelci Olmanın Dayanılmaz Ağırlığı kitabının yazarı kimdir, Kadın Otelci Olmanın Dayanılmaz Ağırlığı kitabının özeti, Kadın Otelci Olmanın Dayanılmaz Ağırlığı pdf indirme linki, Kadın Otelci Olmanın Dayanılmaz Ağırlığı epub indirme linki, Kadın Otelci Olmanın Dayanılmaz Ağırlığı mobi indirme linki, Kadın Otelci Olmanın Dayanılmaz Ağırlığı kitabını indir, Kadın Otelci Olmanın Dayanılmaz Ağırlığı kitabı tanıtım bülteni, Kadın Otelci Olmanın Dayanılmaz Ağırlığı arka kapak yazısı, Kadın Otelci Olmanın Dayanılmaz Ağırlığı kitabı kaç sayfa, Kadın Otelci Olmanın Dayanılmaz Ağırlığı hangi yayınevi tarafından basıldı, Kadın Otelci Olmanın Dayanılmaz Ağırlığı kitabının türü nedir, Kadın Otelci Olmanın Dayanılmaz Ağırlığı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU