-->

Kader Kitabı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kader Kitabı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kader Kitabı kitabını inceleyeceğiz. Erika Swyler tarafından yazılan Kader Kitabı kitabı 2015-09-07 tarihinde yayınlanmıştır. Kader Kitabı kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup MARTI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kader Kitabı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Erika Swyler tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kader Kitabı Kitabı Tanıtım Bülteni

Erika Swyler tarafından kaleme alınmış Kader Kitabı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Belki de bir daha asla bu kadar eski ve içinde beni fısıldayan bir kitaba dokunamayacağım..." Simon Watson, ailesinden kalma sahil evinde yaşayan bir kütüphanecidir. Annesi, o henüz yedi yaşındayken hayatını kaybetmiş, babası da annesinin ölümünden bir süre sonra ölmüştür. Kız kardeşi Enola ise annesi gibi tarot okuyuculuğu yapmak için ağabeyini terk etmiştir. Gelgelelim, genç adamın hayatı Martin adında yaşlı bir kütüphanecinin gönderdiği, elyazması eski bir kitapla değişir. İki yüz yıl önce gezici bir sirkin sahibi olan Peabody adlı bir adamın izlenimlerini barındıran bu kitabın içinde Simon'ın büyükannesinin ismi geçmektedir. Simon kitapta yer alan isimlerin ve onların akıbetinin peşine düşerek ailesindeki kadınların aynı lanetli sonu paylaştığını fark eder. Kız kardeşinin de tehlikede olduğu korkusuna kapılan Simon, ailesinin kaderine işleyen bu laneti ortadan kaldırmanın yolunu bulabilecek midir? "Aile, yalnız bireyler gibi toplumsal gerçekçi romanlarda bulunacak türden temaların merak, gizem ve fantastik öğelerle buluştuğu olağanüstü bir roman." Entertainment Weekly "Yüz yıllar öncesinden başlayıp günümüze dek uzanan esrarengiz ve bir o kadar trajik bir hikâyenin ustaca kurgulanışına hayran kalacaksınız." The Daily American "Erika Swyler'ın kaleminde hayat bulan Kader Kitabı'nı 'nefesinizi tutarak' okuyacaksınız." Library Journal


Kader Kitabı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kader Kitabı


Kader Kitabı Kitabı İndirme Linkleri


Kader Kitabı Pdf İndirme Linkleri

Kader Kitabı Yandex Disk Pdf İndir

Kader Kitabı Google Drive Pdf İndir


Kader Kitabı Epub İndirme Linkleri

Kader Kitabı Yandex Disk Ebup İndir

Kader Kitabı Google Drive Epub İndir


Kader Kitabı Mobi İndirme Linkleri


Kader Kitabı Yandex Disk Mobi İndir

Kader Kitabı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kader Kitabı Etiketleri

Kader Kitabı kitabı hakkında genel bilgiler, Kader Kitabı kitabının yazarı kimdir, Kader Kitabı kitabının özeti, Kader Kitabı pdf indirme linki, Kader Kitabı epub indirme linki, Kader Kitabı mobi indirme linki, Kader Kitabı kitabını indir, Kader Kitabı kitabı tanıtım bülteni, Kader Kitabı arka kapak yazısı, Kader Kitabı kitabı kaç sayfa, Kader Kitabı hangi yayınevi tarafından basıldı, Kader Kitabı kitabının türü nedir, Kader Kitabı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU