-->

Ada ya da Arzu Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Ada ya da Arzu Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Ada ya da Arzu kitabını inceleyeceğiz. Vladimir Nabokov tarafından yazılan Ada ya da Arzu kitabı 2014-11-01 tarihinde yayınlanmıştır. Ada ya da Arzu kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup İLETİŞİM YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Ada ya da Arzu hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Vladimir Nabokov tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Ada ya da Arzu Kitabı Tanıtım Bülteni

Vladimir Nabokov tarafından kaleme alınmış Ada ya da Arzu kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Ada ya da Arzu'da Nabokov okura, hafızamız sayesinde çocukluğumuzu ya da arkada bıraktığımız "Altın Çağı" yanımızda taşıyabileceğimizi hatırlatır. Bu bilinen, basit düşünceyi Nabokov olağanüstü bir şiirsellik ve şimdi ile geçmişi aynı anda cümlede yaşatabilme gayretiyle ayakta tutar. (...) Lolita'nın Humbert Humbert'inin cenneti bir çocuğun aşkında yaşaması gibi Van ile Ada da çocukluk aşklarını bütün hayatlarını yayarak cennette yaşamak isterler. Nabokov, ters, zarif ve çok iddialı bir taklayla çocukluğu yaşlılığa taşımayı denemiştir burada. Bu altın çağı yaşadığı günde ne Amerika'da ne de Rusya'da yaşatamayacağını bildiği için Nabokov bu iki ülkenin hatıralarından üçüncü bir hayal ülke, edebi bir cennet yaratmıştır. (...) Ada ya da Arzu'da Nabokov'un bütün şakaları, aykırılıkları ve tuhaf güzelliğiyle Türkçe konuştuğunu hayranlıkla görüyoruz. Orhan Pamuk


Ada ya da Arzu Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Ada ya da Arzu


Ada ya da Arzu Kitabı İndirme Linkleri


Ada ya da Arzu Pdf İndirme Linkleri

Ada ya da Arzu Yandex Disk Pdf İndir

Ada ya da Arzu Google Drive Pdf İndir


Ada ya da Arzu Epub İndirme Linkleri

Ada ya da Arzu Yandex Disk Ebup İndir

Ada ya da Arzu Google Drive Epub İndir


Ada ya da Arzu Mobi İndirme Linkleri


Ada ya da Arzu Yandex Disk Mobi İndir

Ada ya da Arzu Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Ada ya da Arzu Etiketleri

Ada ya da Arzu kitabı hakkında genel bilgiler, Ada ya da Arzu kitabının yazarı kimdir, Ada ya da Arzu kitabının özeti, Ada ya da Arzu pdf indirme linki, Ada ya da Arzu epub indirme linki, Ada ya da Arzu mobi indirme linki, Ada ya da Arzu kitabını indir, Ada ya da Arzu kitabı tanıtım bülteni, Ada ya da Arzu arka kapak yazısı, Ada ya da Arzu kitabı kaç sayfa, Ada ya da Arzu hangi yayınevi tarafından basıldı, Ada ya da Arzu kitabının türü nedir, Ada ya da Arzu kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU