-->

Aşk Dersleri Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Aşk Dersleri Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Aşk Dersleri kitabını inceleyeceğiz. Alain De Botton tarafından yazılan Aşk Dersleri kitabı 2017-01-23 tarihinde yayınlanmıştır. Aşk Dersleri kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup SEL YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Aşk Dersleri hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Alain De Botton tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Aşk Dersleri Kitabı Tanıtım Bülteni

Alain De Botton tarafından kaleme alınmış Aşk Dersleri kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Günümüzde "normal" ilişkiler şu şekilde tanımlanır: İki kişi tanışır, birbirine âşık olur, bu aşkı evlilikle taçlandırır, çok geçmeden çocuk yapmaya karar verir ve sonsuza dek mutlu yaşarlar. Bu son, aslında hikâyenin başlangıcıdır. Alain de Botton uzun zamandır beklenen yeni romanı Aşk Dersleri'nde bu yanılsamanın peşine düşerek, edebi kamerasını yolları aşka açılan bir kadın ve bir erkeğe çeviriyor. Uzun soluklu bir ilişkinin karmaşık ve çetrefil yollarının izlerini sürdüğü bu yolculukta, sevgililerin o romantik ve büyülü başlangıçlarının ardından didişmelerden surat asmalara, ilgisizliklerden ihanetlere kadar uzanan küçüklü büyüklü sarsıntılarına odaklanıyor. Hayal kırıklıklarının yaşandığı, ideallerin ve duyguların eğilip büküldüğü, ortalama bir var oluşun yarattığı baskılarla değişimlerden geçtiği gerçekliği mizahı elden bırakmayarak ele alıyor. Aşkın yalnızca bir heves ya da deneyim değil öğrenmemiz gereken bir beceri olduğunun altını çizen Botton, günümüz ilişkilerinin arka planını bilgelikle sorgulayarak insanlığın en büyük bulmacalarından birine dair oldukça kışkırtıcı bir okuma vaat ediyor. Aşk Dersleri, içinde yaşadığımız bu yanılsamalar çağında gerçeklikle başa çıkmak isteyen okurlar için tam anlamıyla davetkâr bir kitap.


Aşk Dersleri Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Aşk Dersleri


Aşk Dersleri Kitabı İndirme Linkleri


Aşk Dersleri Pdf İndirme Linkleri

Aşk Dersleri Yandex Disk Pdf İndir

Aşk Dersleri Google Drive Pdf İndir


Aşk Dersleri Epub İndirme Linkleri

Aşk Dersleri Yandex Disk Ebup İndir

Aşk Dersleri Google Drive Epub İndir


Aşk Dersleri Mobi İndirme Linkleri


Aşk Dersleri Yandex Disk Mobi İndir

Aşk Dersleri Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Aşk Dersleri Etiketleri

Aşk Dersleri kitabı hakkında genel bilgiler, Aşk Dersleri kitabının yazarı kimdir, Aşk Dersleri kitabının özeti, Aşk Dersleri pdf indirme linki, Aşk Dersleri epub indirme linki, Aşk Dersleri mobi indirme linki, Aşk Dersleri kitabını indir, Aşk Dersleri kitabı tanıtım bülteni, Aşk Dersleri arka kapak yazısı, Aşk Dersleri kitabı kaç sayfa, Aşk Dersleri hangi yayınevi tarafından basıldı, Aşk Dersleri kitabının türü nedir, Aşk Dersleri kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU