-->

Bir Psikopatın Talimatları Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Bir Psikopatın Talimatları Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Bir Psikopatın Talimatları kitabını inceleyeceğiz. Nir Hezroni tarafından yazılan Bir Psikopatın Talimatları kitabı 2019-06-28 tarihinde yayınlanmıştır. Bir Psikopatın Talimatları kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup GARAJ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Bir Psikopatın Talimatları hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Nir Hezroni tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Bir Psikopatın Talimatları Kitabı Tanıtım Bülteni

Nir Hezroni tarafından kaleme alınmış Bir Psikopatın Talimatları kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bir Psikopatın Günlüğü adlı kitabıyla dünya okuru ile aynı dönemde Türk okuruna da ulaşan Nir Hezroni, ilk romanındaki gibi heyecanı ve gerilimi kelime kelime inşa etmeye devam ediyor. İlk romanda (Bir Psikopatın Günlüğü, Garaj Yayınları, Haziran 2017) günlüğünü okuyarak tüyler ürpertici hikayesine dahil olduğumuz Ajan 10483'ün bu kitapta planlarını inşa etmesine şahit oluyoruz. Teşkilat'tan intikam almak için yaptığı planla Amerika kıtasındaki şeytani yolculuğuna eşlik ediyoruz. 10483'ün beyniyle oynayarak yaptığı değişikliklerin nelere sonuç verdiğini gören Carmit'in, nükleer başlığın peşine düşen Herr Schmidt ve adamlarının, 10483'ün yolladığı günlüğü ile olan bitenin farkına varan Teşkilat'ın, ilk kitaptakini aratmayan bir temponun içindeki hikayelerine konuk oluyoruz. Yine okuyucuyu hiç beklemediği bir yolculuğa çıkaran Hezroni bu kitapta biraz da mizahi ögeler kullanarak okurun gerilim içindeyken gülümsemesini de sağlıyor. İlk romanı olan Bir Psikopatın Günlüğü'nü okuyanların elinden bırakamayacağı bir kitap.


Bir Psikopatın Talimatları Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Bir Psikopatın Talimatları


Bir Psikopatın Talimatları Kitabı İndirme Linkleri


Bir Psikopatın Talimatları Pdf İndirme Linkleri

Bir Psikopatın Talimatları Yandex Disk Pdf İndir

Bir Psikopatın Talimatları Google Drive Pdf İndir


Bir Psikopatın Talimatları Epub İndirme Linkleri

Bir Psikopatın Talimatları Yandex Disk Ebup İndir

Bir Psikopatın Talimatları Google Drive Epub İndir


Bir Psikopatın Talimatları Mobi İndirme Linkleri


Bir Psikopatın Talimatları Yandex Disk Mobi İndir

Bir Psikopatın Talimatları Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Bir Psikopatın Talimatları Etiketleri

Bir Psikopatın Talimatları kitabı hakkında genel bilgiler, Bir Psikopatın Talimatları kitabının yazarı kimdir, Bir Psikopatın Talimatları kitabının özeti, Bir Psikopatın Talimatları pdf indirme linki, Bir Psikopatın Talimatları epub indirme linki, Bir Psikopatın Talimatları mobi indirme linki, Bir Psikopatın Talimatları kitabını indir, Bir Psikopatın Talimatları kitabı tanıtım bülteni, Bir Psikopatın Talimatları arka kapak yazısı, Bir Psikopatın Talimatları kitabı kaç sayfa, Bir Psikopatın Talimatları hangi yayınevi tarafından basıldı, Bir Psikopatın Talimatları kitabının türü nedir, Bir Psikopatın Talimatları kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU