-->

Gammaz Ceketi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Gammaz Ceketi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Gammaz Ceketi kitabını inceleyeceğiz. Christopher Goffard tarafından yazılan Gammaz Ceketi kitabı 2018-01-10 tarihinde yayınlanmıştır. Gammaz Ceketi kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup AYRINTI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Gammaz Ceketi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Christopher Goffard tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Gammaz Ceketi Kitabı Tanıtım Bülteni

Christopher Goffard tarafından kaleme alınmış Gammaz Ceketi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Christopher Goffard'dan polisiye severlerin keyifle okuyacağı bir ilk roman: Gammaz Ceketi. Goffard'ın klasik suç yapıtlarıyla kara komediyi harmanlayarak kaleme aldığı bu roman, kentin karanlık ve derin sokaklarında geziniyor... Costa Mesa'da yaşayan 41 yaşındaki bulaşıkçı Benny Bunt'ın hayatı, Benny'nin çalıştığı bara Gus "Mad Dog" Miller'ın gelmesiyle değişir. Polislere muhbirlik yaparak hayatını idame ettiren Benny, Gus'la yakın arkadaş olup onun maceralarına eşlik eder. Bu ilişkiyle birlikte sıkı bir gerilim hikâyesi çıkar karşımıza... Gus'ın cinayet planlarıyla polisin "gammaz ceket"liği arasında kalan Benny Bunt'ın garip hikâyesini Goffard'ın gerilimli olduğu kadar kendine has mizahi kaleminden okuyacaksınız...


Gammaz Ceketi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Gammaz Ceketi


Gammaz Ceketi Kitabı İndirme Linkleri


Gammaz Ceketi Pdf İndirme Linkleri

Gammaz Ceketi Yandex Disk Pdf İndir

Gammaz Ceketi Google Drive Pdf İndir


Gammaz Ceketi Epub İndirme Linkleri

Gammaz Ceketi Yandex Disk Ebup İndir

Gammaz Ceketi Google Drive Epub İndir


Gammaz Ceketi Mobi İndirme Linkleri


Gammaz Ceketi Yandex Disk Mobi İndir

Gammaz Ceketi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Gammaz Ceketi Etiketleri

Gammaz Ceketi kitabı hakkında genel bilgiler, Gammaz Ceketi kitabının yazarı kimdir, Gammaz Ceketi kitabının özeti, Gammaz Ceketi pdf indirme linki, Gammaz Ceketi epub indirme linki, Gammaz Ceketi mobi indirme linki, Gammaz Ceketi kitabını indir, Gammaz Ceketi kitabı tanıtım bülteni, Gammaz Ceketi arka kapak yazısı, Gammaz Ceketi kitabı kaç sayfa, Gammaz Ceketi hangi yayınevi tarafından basıldı, Gammaz Ceketi kitabının türü nedir, Gammaz Ceketi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU