-->

Golconda 1 / Saklı ÖyküKitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Golconda 1 / Saklı Öykü Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Golconda 1 / Saklı Öykü kitabını inceleyeceğiz. Fatma Nur tarafından yazılan Golconda 1 / Saklı Öykü kitabı 2016-07-20 tarihinde yayınlanmıştır. Golconda 1 / Saklı Öykü kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup SİYAH KUĞU yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Golconda 1 / Saklı Öykü hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Fatma Nur tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Golconda 1 / Saklı Öykü Kitabı Tanıtım Bülteni

Fatma Nur tarafından kaleme alınmış Golconda 1 / Saklı Öykü kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Işık, rüzgar yönündedir Kralım... " Rüzgarın rehberliği ile sadece geceleri sürecek, uzun meşakatli bir yolculuktur bu...! Işığı bulacaklar fakat aydınlandıkları kadar da yanacaklardı… Yüzyıllar öncesinde kesişen yolları ve birleşen yürekleri ile biri, unutmadan sabırla diğerini bekleyerek, diğeri ise hatırlamak üzere unutarak günümüze gelir... Çağlar öncesinden günümüze uzanan, bir bileninin bir de bilmeyeninin olduğu gizli bir öykü ve asırlar sonra New York'un ortasında tekrar karşılaşan, birbirine yazılmış iki derin kader yazgısıdır onlar...   Bildiğiniz Dracula masallarını unutun...! Golconda ile vampirlerin kutsal kitaplarla destekli bilinmeyen gerçek tarihini öğrenecek ve yüzyıllar öncesinden günümüze uzanan bir aşk hikayesinin içinde kaybolacaksınız...!


Golconda 1 / Saklı Öykü Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Golconda 1 / Saklı Öykü


Golconda 1 / Saklı Öykü Kitabı İndirme Linkleri


Golconda 1 / Saklı Öykü Pdf İndirme Linkleri

Golconda 1 / Saklı Öykü Yandex Disk Pdf İndir

Golconda 1 / Saklı Öykü Google Drive Pdf İndir


Golconda 1 / Saklı Öykü Epub İndirme Linkleri

Golconda 1 / Saklı Öykü Yandex Disk Ebup İndir

Golconda 1 / Saklı Öykü Google Drive Epub İndir


Golconda 1 / Saklı Öykü Mobi İndirme Linkleri


Golconda 1 / Saklı Öykü Yandex Disk Mobi İndir

Golconda 1 / Saklı Öykü Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Golconda 1 / Saklı Öykü Etiketleri

Golconda 1 / Saklı Öykü kitabı hakkında genel bilgiler, Golconda 1 / Saklı Öykü kitabının yazarı kimdir, Golconda 1 / Saklı Öykü kitabının özeti, Golconda 1 / Saklı Öykü pdf indirme linki, Golconda 1 / Saklı Öykü epub indirme linki, Golconda 1 / Saklı Öykü mobi indirme linki, Golconda 1 / Saklı Öykü kitabını indir, Golconda 1 / Saklı Öykü kitabı tanıtım bülteni, Golconda 1 / Saklı Öykü arka kapak yazısı, Golconda 1 / Saklı Öykü kitabı kaç sayfa, Golconda 1 / Saklı Öykü hangi yayınevi tarafından basıldı, Golconda 1 / Saklı Öykü kitabının türü nedir, Golconda 1 / Saklı Öykü kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU