-->

Zagor Maxi 14 / Hedef Bat Batterton! Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Zagor Maxi 14 / Hedef Bat Batterton! Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Zagor Maxi 14 / Hedef Bat Batterton! kitabını inceleyeceğiz. Luigi Mignacco tarafından yazılan Zagor Maxi 14 / Hedef Bat Batterton! kitabı 2017-03-28 tarihinde yayınlanmıştır. Zagor Maxi 14 / Hedef Bat Batterton! kitabı Çizgi Roman türünde yayınlanmış olup ÖZER SAHAF yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Zagor Maxi 14 / Hedef Bat Batterton! hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Luigi Mignacco tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Zagor Maxi 14 / Hedef Bat Batterton! Kitabı Tanıtım Bülteni

Luigi Mignacco tarafından kaleme alınmış Zagor Maxi 14 / Hedef Bat Batterton! kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

HEDEF BAT TATTERTON! (No 26; Yazar: Luigi Mignacco; Çizerler: Gaetano ve Gaspare Cassaro)   Rainbow Valley, bir zamanlar kenarında küçük bir yerli kabilesinin de yaşadığı ve tıpkı adı gibi huzur içinde yaşanan sakin, verimli bir vadiydi. Ama artık birbirlerine karşı neden başladığı unutulup gitmiş eski bir düşmanlığı sürdüren iki ailenin savaş alanı haline dönüşmüştü: Çiftçilik yapan McCallack'lar ve hayvancılıkla uğraşan Mac Horn'lar… Sınır topraklarındaki bu küçük yerleşim biriminde dönen dolapları öğrenmek için giden bir gazetecinin de ortadan kaybolmasıyla birlikte işler tamamen içinden çıkılmaz bir hal alıyor ve iki aile arasında beklenen kanlı final çatışması büyük bir hızla yaklaşıyordu. İşin içinde önce kiralık dedektif dostumuz Bat Batterton karışacak, onun sayesinde de Zagor ve Çiko da olayların tam göbeğine girecekti…


Zagor Maxi 14 / Hedef Bat Batterton! Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Zagor Maxi 14 / Hedef Bat Batterton!


Zagor Maxi 14 / Hedef Bat Batterton! Kitabı İndirme Linkleri


Zagor Maxi 14 / Hedef Bat Batterton! Pdf İndirme Linkleri

Zagor Maxi 14 / Hedef Bat Batterton! Yandex Disk Pdf İndir

Zagor Maxi 14 / Hedef Bat Batterton! Google Drive Pdf İndir


Zagor Maxi 14 / Hedef Bat Batterton! Epub İndirme Linkleri

Zagor Maxi 14 / Hedef Bat Batterton! Yandex Disk Ebup İndir

Zagor Maxi 14 / Hedef Bat Batterton! Google Drive Epub İndir


Zagor Maxi 14 / Hedef Bat Batterton! Mobi İndirme Linkleri


Zagor Maxi 14 / Hedef Bat Batterton! Yandex Disk Mobi İndir

Zagor Maxi 14 / Hedef Bat Batterton! Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Zagor Maxi 14 / Hedef Bat Batterton! Etiketleri

Zagor Maxi 14 / Hedef Bat Batterton! kitabı hakkında genel bilgiler, Zagor Maxi 14 / Hedef Bat Batterton! kitabının yazarı kimdir, Zagor Maxi 14 / Hedef Bat Batterton! kitabının özeti, Zagor Maxi 14 / Hedef Bat Batterton! pdf indirme linki, Zagor Maxi 14 / Hedef Bat Batterton! epub indirme linki, Zagor Maxi 14 / Hedef Bat Batterton! mobi indirme linki, Zagor Maxi 14 / Hedef Bat Batterton! kitabını indir, Zagor Maxi 14 / Hedef Bat Batterton! kitabı tanıtım bülteni, Zagor Maxi 14 / Hedef Bat Batterton! arka kapak yazısı, Zagor Maxi 14 / Hedef Bat Batterton! kitabı kaç sayfa, Zagor Maxi 14 / Hedef Bat Batterton! hangi yayınevi tarafından basıldı, Zagor Maxi 14 / Hedef Bat Batterton! kitabının türü nedir, Zagor Maxi 14 / Hedef Bat Batterton! kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU