-->

Ruh ve Zaman & Şizofren Hikayeler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Ruh ve Zaman & Şizofren Hikayeler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Ruh ve Zaman & Şizofren Hikayeler kitabını inceleyeceğiz. Deniz Kenan Kılıç tarafından yazılan Ruh ve Zaman & Şizofren Hikayeler kitabı 2017-12-13 tarihinde yayınlanmıştır. Ruh ve Zaman & Şizofren Hikayeler kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup CİNİUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Ruh ve Zaman & Şizofren Hikayeler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Deniz Kenan Kılıç tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Ruh ve Zaman & Şizofren Hikayeler Kitabı Tanıtım Bülteni

Deniz Kenan Kılıç tarafından kaleme alınmış Ruh ve Zaman & Şizofren Hikayeler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Hapis gibi bir şey yaşadığımız sahte zamansızlık. Kaybettiklerimizi çok önceden kendi elimizle kaybettiğimizde, gerçek zamansızlığı yok saydık. Göz ardı edilen değerler, gözyaşı olarak yanaklarımızdan özlemle akar gider değersizce. Uzaklara doğru süzülen kuşları garipçe selamlıyorum ve uçsuz bucaksız mekânda kalbimin sıkıştığını hissediyorum yeniden. Gösteremediğim sevgiler, benliğimi içten hançerleyerek ağır bir yenilgiye uğratıyor. Susuyorum, nefes alamıyorum, özlüyorum… İçime çektiğim dumanlar, tuzlu gözyaşlarım üzerinden süzülürken sizi anıyorum. Ne nefes alabiliyorum ne de boğulabiliyorum… Maddi ve manevi sıkışmışlık hissi günbegün artıyor ve aklımı kontrol etmeye başlıyor. Kokunuzu, benliğime kanat gerişinizi, gülüşünüzü ve nice hatırayı şişelerin dibinde arayıp duruyorum."   Birbirinden bağımsız ve sürükleyici 11 hikâye içerisinde felsefe, sosyoloji, psikoloji, tarih, matematik kırıntılarını bulacak; zaman, ruh, evren, bilim, aşk gibi konularda kendinizle tartışırken ufkunuzun açıldığını hissedeceksiniz. Tüm duyularınızı akan sözcüklerin gizemli ahengine bıraktığınızda, melodinin ritmi ile zamansızlık yolcuğunda kaybolacaksınız.


Ruh ve Zaman & Şizofren Hikayeler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Ruh ve Zaman & Şizofren Hikayeler


Ruh ve Zaman & Şizofren Hikayeler Kitabı İndirme Linkleri


Ruh ve Zaman & Şizofren Hikayeler Pdf İndirme Linkleri

Ruh ve Zaman & Şizofren Hikayeler Yandex Disk Pdf İndir

Ruh ve Zaman & Şizofren Hikayeler Google Drive Pdf İndir


Ruh ve Zaman & Şizofren Hikayeler Epub İndirme Linkleri

Ruh ve Zaman & Şizofren Hikayeler Yandex Disk Ebup İndir

Ruh ve Zaman & Şizofren Hikayeler Google Drive Epub İndir


Ruh ve Zaman & Şizofren Hikayeler Mobi İndirme Linkleri


Ruh ve Zaman & Şizofren Hikayeler Yandex Disk Mobi İndir

Ruh ve Zaman & Şizofren Hikayeler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Ruh ve Zaman & Şizofren Hikayeler Etiketleri

Ruh ve Zaman & Şizofren Hikayeler kitabı hakkında genel bilgiler, Ruh ve Zaman & Şizofren Hikayeler kitabının yazarı kimdir, Ruh ve Zaman & Şizofren Hikayeler kitabının özeti, Ruh ve Zaman & Şizofren Hikayeler pdf indirme linki, Ruh ve Zaman & Şizofren Hikayeler epub indirme linki, Ruh ve Zaman & Şizofren Hikayeler mobi indirme linki, Ruh ve Zaman & Şizofren Hikayeler kitabını indir, Ruh ve Zaman & Şizofren Hikayeler kitabı tanıtım bülteni, Ruh ve Zaman & Şizofren Hikayeler arka kapak yazısı, Ruh ve Zaman & Şizofren Hikayeler kitabı kaç sayfa, Ruh ve Zaman & Şizofren Hikayeler hangi yayınevi tarafından basıldı, Ruh ve Zaman & Şizofren Hikayeler kitabının türü nedir, Ruh ve Zaman & Şizofren Hikayeler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU