-->

Veda Haccı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Veda Haccı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Veda Haccı kitabını inceleyeceğiz. Abdulhamid Cude es-Sahhar tarafından yazılan Veda Haccı kitabı 2017-08-28 tarihinde yayınlanmıştır. Veda Haccı kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup İNKILAB YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Veda Haccı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Abdulhamid Cude es-Sahhar tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Veda Haccı Kitabı Tanıtım Bülteni

Abdulhamid Cude es-Sahhar tarafından kaleme alınmış Veda Haccı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Ebû Bekir ikindi namazını kıldı. Sonra Ali ile biraz yürüdü. Hasan'ın çocuklarla oynadığını gördü. Hasan'ı omzuna kaldırarak: – Kurban olduğum, tıpkı Peygambere benziyorsun; Ali'ye ise benzemiyorsun, dedi. Ali gülüyordu. Hasan'ı kim görse, dedesine benzetirdi. Hatta Hasan, babasına seslenirken: "Ebü'l-Hasan!" diye seslenirdi. Hüseyin de babasına aynı şekilde hitap ederdi. Allah Rasûlü'ne (s.a.v) ise: "Babacığım!" diye hitap ederlerdi. Hasan, oyununu bitirdikten sonra mescide gitti. Allah Rasûlü (s.a.v) mescidde ashabıyla sohbet ediyordu. Hasan'ı görünce, yüzü ay parçası gibi parladı. Kollarını açtı. Hasan kucağına atladı. Onu öpüp okşayan Allah Rasûlü (s.a.v): – Allah'ım, ben onu seviyorum. Sen de sev, diye dua etti. Allah Rasûlü (s.a.v) Hasan'ı da yanına alarak mescidden ayrıldı. Kızı Fatımatü'z-Zehra'nın evine gitti. Yüzü mütebessimdi. Kalbi sevgiyle doluydu. Fatımatü'z-Zehra ona, geride hüzünlü kalpler bırakarak dünyadan göçen sevdiklerini; Hatice'yi, Zeyneb'i, Rukiye'yi ve Ümmü Gülsüm'ü hatırlatıyordu.  Rasûl-i Ekrem (s.a.v) eğilerek Fatıma'nın kızı Zeynep'i öptü. Küçük Zeynep, ölen teyzesinin ismini taşıyordu. Rasûl-i Ekrem (s.a.v) onu görünce, içinde kaynayan sevinç ve keder, şefkat ve merhamet duygularını tutamadı. Küçük Zeynep'i ve Ümmü Gülsüm'ü her gördüğünde dudaklarına yansıyan tebessüm, gözyaşlarına karışırdı. Kendisini ölüme ve ölüm sonrasına hazırlayan bir peygamber olsa da sonuçta o da bir insandı.  


Veda Haccı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Veda Haccı


Veda Haccı Kitabı İndirme Linkleri


Veda Haccı Pdf İndirme Linkleri

Veda Haccı Yandex Disk Pdf İndir

Veda Haccı Google Drive Pdf İndir


Veda Haccı Epub İndirme Linkleri

Veda Haccı Yandex Disk Ebup İndir

Veda Haccı Google Drive Epub İndir


Veda Haccı Mobi İndirme Linkleri


Veda Haccı Yandex Disk Mobi İndir

Veda Haccı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Veda Haccı Etiketleri

Veda Haccı kitabı hakkında genel bilgiler, Veda Haccı kitabının yazarı kimdir, Veda Haccı kitabının özeti, Veda Haccı pdf indirme linki, Veda Haccı epub indirme linki, Veda Haccı mobi indirme linki, Veda Haccı kitabını indir, Veda Haccı kitabı tanıtım bülteni, Veda Haccı arka kapak yazısı, Veda Haccı kitabı kaç sayfa, Veda Haccı hangi yayınevi tarafından basıldı, Veda Haccı kitabının türü nedir, Veda Haccı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU