-->

Av Mevsimi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Av Mevsimi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Av Mevsimi kitabını inceleyeceğiz. Mason Cross tarafından yazılan Av Mevsimi kitabı 2017-07-04 tarihinde yayınlanmıştır. Av Mevsimi kitabı Polisiye türünde yayınlanmış olup PANAMA YAYINCILIK-KAMPANYA yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Av Mevsimi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Mason Cross tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Av Mevsimi Kitabı Tanıtım Bülteni

Mason Cross tarafından kaleme alınmış Av Mevsimi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Chicago Keskin Nişancısı" adıyla ünlenmiş Wardell, ölüm cezası infaz edilmeden iki hafta önce firar ettiğinde, FBI, yakalanması imkânsız gibi görünen kişilerin psikolojisi konusunda uzmanlaşmış Carter Blake'ten yardım ister. Üstelik Wardell, Blake'e hiç de yabancı değildir. Blake, kariyeri hızla yükselen, meraklı ajan Banner ile birlikte Wardell'in izini sürmek zorundadır. Bu sırada Wardell ise tüm Amerika'ya korku salmakta, önüne geleni öldürmektedir. Ne var ki Blake ile Banner çok geçmeden davadan bertaraf edilirler. Sırf heyecan için cinayet işleyen bir adamın bir sonraki eylemini ümitsizce tahmin etmeye her çalıştıklarında, kendilerini yalanlarla ve yolsuzluklarla örülmüş bir olaylar ağının içinde bulurlar. Blake eğer Wardell'i durdurmak istiyorsa öncelikle kuralları göz ardı etmeli ve tüm ülkeyi yerinden sarsacak bir cinayet komplosunu açığa çıkarmalıdır. "Mason Cross "Av Mevsimi" ile kural tanımıyor, adrenalin yüklü bir hikâye ile Jack Reacher'dan bu yana yazılmış en iyi karakterlerden birini ustaca harmanlıyor. Tüm gece bu kitabı okumaya hazır olun." - Lisa Gardner -


Av Mevsimi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Av Mevsimi


Av Mevsimi Kitabı İndirme Linkleri


Av Mevsimi Pdf İndirme Linkleri

Av Mevsimi Yandex Disk Pdf İndir

Av Mevsimi Google Drive Pdf İndir


Av Mevsimi Epub İndirme Linkleri

Av Mevsimi Yandex Disk Ebup İndir

Av Mevsimi Google Drive Epub İndir


Av Mevsimi Mobi İndirme Linkleri


Av Mevsimi Yandex Disk Mobi İndir

Av Mevsimi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Av Mevsimi Etiketleri

Av Mevsimi kitabı hakkında genel bilgiler, Av Mevsimi kitabının yazarı kimdir, Av Mevsimi kitabının özeti, Av Mevsimi pdf indirme linki, Av Mevsimi epub indirme linki, Av Mevsimi mobi indirme linki, Av Mevsimi kitabını indir, Av Mevsimi kitabı tanıtım bülteni, Av Mevsimi arka kapak yazısı, Av Mevsimi kitabı kaç sayfa, Av Mevsimi hangi yayınevi tarafından basıldı, Av Mevsimi kitabının türü nedir, Av Mevsimi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU