-->

Parıltılı Armağan Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Parıltılı Armağan Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Parıltılı Armağan kitabını inceleyeceğiz. Manuel Vilas tarafından yazılan Parıltılı Armağan kitabı 2015-01-09 tarihinde yayınlanmıştır. Parıltılı Armağan kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup AYRINTI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Parıltılı Armağan hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Manuel Vilas tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Parıltılı Armağan Kitabı Tanıtım Bülteni

Manuel Vilas tarafından kaleme alınmış Parıltılı Armağan kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Devlet tarafından geçerli kılınan çiftleşme, daha mı az vahşi? İşte her şeyin özü bu: şiddet. Çiftleşmenin içinde bulunan ölüm, bizi gerçek ölümden daha çok korkutuyor. Utanç ne zaman sona erecek? İşletme ve rant ne zaman sona erecek? Para, iş, kültür ve kanunlar ne zaman çiftleşmenin yakasından düşecekler; çiftleşmeyi ne zaman mütevazılığına, saflığına, temizliğine, yaşamı ifade etmesine geri döndürecekler? Romanları, hikâyeleri ve şiirleriyle çağdaş İspanyol edebiyatının en heyecan verici yazarlarından Manuel Vilas, Parıltılı Armağan adlı romanında aşkın ve erotizmin doğasını alaycı ve cüretkâr bir dille mercek altına alıyor. Roman kahramanı Víctor Dilan, orta yaşlarını geride bırakmış, ünlü ve sevilen bir yazardır. Kutsal bir armağan olarak gördüğü bir yeteneği, kadınları kolayca yatağına çeken karşı konulmaz bir cazibesi vardır Dilan'ın. Ahlâki kaygıları ise hemen hiç yoktur; karısını, sevgililerini aldatmaktan, karşısına çıkan her dişiyi ayartmaktan zevk alır. Dur durak bilmeyen erotik fantezilerini hayatına ve romanına aktarmakla meşgul Dilan'ın hayatı Ester ile, "erkekleri çılgına çeviren gözünü kan bürümüş etobur" Cadı ile karşılaştıktan sonra çılgın bir tempoya girecektir. Cinsel hayatı, fantezileri ve yaşam tarzıyla kendisinden çok daha sert, kural ve sınır tanımaz, üstelik çok genç bir partner bulan Dilan, Ester'in yıkıcı cazibesinden kurtaramaz kendini. Büyük yazarı yıkıma götürecek süreç başlamıştır... Erotizm, aşk ve cinsellik konusunda yazarken en az roman kahramanı kadar cesur ve pervasız olan Manuel Vilas, 21. yüzyıla yayılan karanlık hikâyesinde insanı özgürlükten alıkoyan inançları, önyargıları, kadın ve erkeğin bastırılmış duygularını sorguluyor.


Parıltılı Armağan Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Parıltılı Armağan


Parıltılı Armağan Kitabı İndirme Linkleri


Parıltılı Armağan Pdf İndirme Linkleri

Parıltılı Armağan Yandex Disk Pdf İndir

Parıltılı Armağan Google Drive Pdf İndir


Parıltılı Armağan Epub İndirme Linkleri

Parıltılı Armağan Yandex Disk Ebup İndir

Parıltılı Armağan Google Drive Epub İndir


Parıltılı Armağan Mobi İndirme Linkleri


Parıltılı Armağan Yandex Disk Mobi İndir

Parıltılı Armağan Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Parıltılı Armağan Etiketleri

Parıltılı Armağan kitabı hakkında genel bilgiler, Parıltılı Armağan kitabının yazarı kimdir, Parıltılı Armağan kitabının özeti, Parıltılı Armağan pdf indirme linki, Parıltılı Armağan epub indirme linki, Parıltılı Armağan mobi indirme linki, Parıltılı Armağan kitabını indir, Parıltılı Armağan kitabı tanıtım bülteni, Parıltılı Armağan arka kapak yazısı, Parıltılı Armağan kitabı kaç sayfa, Parıltılı Armağan hangi yayınevi tarafından basıldı, Parıltılı Armağan kitabının türü nedir, Parıltılı Armağan kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU