-->

İçimden Geçen Yolda Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


İçimden Geçen Yolda Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda İçimden Geçen Yolda kitabını inceleyeceğiz. Akgün Akova tarafından yazılan İçimden Geçen Yolda kitabı 2018-11-08 tarihinde yayınlanmıştır. İçimden Geçen Yolda kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup KARA KARGA YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. İçimden Geçen Yolda hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Akgün Akova tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


İçimden Geçen Yolda Kitabı Tanıtım Bülteni

Akgün Akova tarafından kaleme alınmış İçimden Geçen Yolda kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bu kitabın yazılması bitmek üzereydi. İçinde yer alan yazılar, kitaba kendi adlarının verilmesi için sıkı bir kavgaya tutuştular. Babası Çalınan Bisikletçi diyordu ki, "Bu bir yol kitabı; benim adım yakışır!" Çağlayandan Düşen Sincap da diyordu ki, "Bu bir coğrafya kitabı; adı benim adım olmalı!" Kağa Delik söyleniyordu, "Bu kitap çok şiirsel, ben de bir şairi anlatıyorum. Adını benden alsın!" Gökkuşağının Ayakkabısı, hepsine tersleniyordu: "Bu rengârenk bir kitap, benim adımdan başkası yakışmaz!" Şemsiyemin Üstünde Uçan Martı ortaya atılarak dedi ki, "Biliyorsunuz, bu adam bu kitabı uçarak yazdı. Kitabın adını hak eden benim! Benim adım verilmeli!" Tam o sırada bir gürültü duyuldu ve Vecihi Hürkuş uçağıyla Apollo 11'in yanından hızla geçerek yazıların arasına daldı. Diğer ad adaylarının harflerini darmaduman edip havaya savurdu ve uçağıyla akrobatik hareketler yaparak kitabın adını gökyüzüne yazdı: İçimden Geçen Yolda. Durum budur!


İçimden Geçen Yolda Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: İçimden Geçen Yolda


İçimden Geçen Yolda Kitabı İndirme Linkleri


İçimden Geçen Yolda Pdf İndirme Linkleri

İçimden Geçen Yolda Yandex Disk Pdf İndir

İçimden Geçen Yolda Google Drive Pdf İndir


İçimden Geçen Yolda Epub İndirme Linkleri

İçimden Geçen Yolda Yandex Disk Ebup İndir

İçimden Geçen Yolda Google Drive Epub İndir


İçimden Geçen Yolda Mobi İndirme Linkleri


İçimden Geçen Yolda Yandex Disk Mobi İndir

İçimden Geçen Yolda Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


İçimden Geçen Yolda Etiketleri

İçimden Geçen Yolda kitabı hakkında genel bilgiler, İçimden Geçen Yolda kitabının yazarı kimdir, İçimden Geçen Yolda kitabının özeti, İçimden Geçen Yolda pdf indirme linki, İçimden Geçen Yolda epub indirme linki, İçimden Geçen Yolda mobi indirme linki, İçimden Geçen Yolda kitabını indir, İçimden Geçen Yolda kitabı tanıtım bülteni, İçimden Geçen Yolda arka kapak yazısı, İçimden Geçen Yolda kitabı kaç sayfa, İçimden Geçen Yolda hangi yayınevi tarafından basıldı, İçimden Geçen Yolda kitabının türü nedir, İçimden Geçen Yolda kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU